reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Swoją drogą jak to jest, że jedni maja samych chłopców inni same dziewczynki [emoji57]
Życzę Ci tego chłopca z całego serca [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@leeleeth No to masz wesoło w domku :-)
U mnie póki co jedna dziewczynka więc jeszcze troszke prób mogło by byc o tego synusia tyle że chyba juz wiek nie ten :-) :-):-p:laugh2:stara już ze mnie baba bo aż 35 lat mam :oo2::zawstydzona/y::baffled: no ale póki co najważniejsze dla mnie by w ogóle zajść w ta drugą upragnioną ciążę bo z tym też są nie lada problemy więc w gruncie rzeczy nawet jeśli pragne.bardzo chlopca to i tak bede sie cieszyć z każdej opcji :-) :):-) :)
Tez często się zastanawiam jak to tak naprawdę wszystko funkcjonuje że albo ma sie 6 chłopców innym razem 5dziewczynek ... wiesz to chyba kwestia przeznaczenia ,bo na.pewno nie długości członka ...chociaż kto tam to wie :eek::laugh2::-D:-D:-D

@AniaS35 ano wesoło wesoło. Z mężem śmiejemy sie jak święta u nas bedą wyglądały jak chłopcy założą własne rodziny i pozjeżdżają do nas[emoji7][emoji7][emoji7]
Ja do końca nie wierze w przeznaczenie. Jakiś mi to nie leży. Ja sadze, że to kwestia biologii, a właściwie biochemii [emoji6]
I na to zamierzam wpłynąć. Uda sie to super, nie uda to tez cudnie [emoji173]️

Za chłopaczka u Was [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

No dziewczyny, zmiana goni zmianę tutaj :D Mnie już pewnie nikt nie pamięta.. :p
Co do tej listy, to w końcu jak jest ? Dla tych z nas co już się starają czy dla tycz co zaczną w tym 2018 ? Moja sytuacja nic się nie zmieniła i nadal czekam do lutego na rozpoczęcie starań :(

No dziewczyny, zmiana goni zmianę tutaj :D Mnie już pewnie nikt nie pamięta.. :p
Co do tej listy, to w końcu jak jest ? Dla tych z nas co już się starają czy dla tycz co zaczną w tym 2018 ? Moja sytuacja nic się nie zmieniła i nadal czekam do lutego na rozpoczęcie starań :(
Jest to lista dziewczyn z tego tematu. :) Jedne już się starają, inne tak jak w temacie czekają do 2018r. Wpisuj się śmiało. :)

Wpisujcie się dziewczyny na listę Link do: Lista.xlsx ! :)
upload_2017-10-17_18-18-51.png

Załączniki

• upload_2017-10-17_18-18-51.png
    upload_2017-10-17_18-18-51.png
    62,8 KB · Wyświetleń: 1 202
@AniaS35 ano wesoło wesoło. Z mężem śmiejemy sie jak święta u nas bedą wyglądały jak chłopcy założą własne rodziny i pozjeżdżają do nas[emoji7][emoji7][emoji7]
Ja do końca nie wierze w przeznaczenie. Jakiś mi to nie leży. Ja sadze, że to kwestia biologii, a właściwie biochemii [emoji6]
I na to zamierzam wpłynąć. Uda sie to super, nie uda to tez cudnie [emoji173]️

Za chłopaczka u Was [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Ja za.Was też &&&&'niech bedzie córunia ktora bedzie miala na przyszłość super obstawe bo myślę że bracia beda.strzegli jedynej siostrzyczki .
Kochane u mnie dzis juz 21dc a.ja wczoraj czulam taki ból jajnika czy pachwiny nie wiem jak.to określić ale.no taki bardzo nie przyjemny dzis juz jest lepiej myślicie ze to mogła być jakas późna owulavja czy cos?czy któraś z Was miala tak po domniemanej owulacji ?

reklama
Dla mnie to niesprawiedliwe z tymi plemnikami że jednemu mężczyźnie biologia "podrzuca" same męskie a innemu same damskie :)
Ja Ci @leeleeth życzę córeczki z całego serca :)
Mi jedna wystarczy, zawsze chciałam mieć dwóch chłopców i córkę ale oczywiście jeśli będzie druga córa to trudno ważne żeby było zdrowe :)

Do góry