reklama
AniaS35
Fanka BB :)
@leeleeth No to masz wesoło w domku :-)
U mnie póki co jedna dziewczynka więc jeszcze troszke prób mogło by byc o tego synusia tyle że chyba juz wiek nie ten :-) :-)stara już ze mnie baba bo aż 35 lat mam no ale póki co najważniejsze dla mnie by w ogóle zajść w ta drugą upragnioną ciążę bo z tym też są nie lada problemy więc w gruncie rzeczy nawet jeśli pragne.bardzo chlopca to i tak bede sie cieszyć z każdej opcji
Tez często się zastanawiam jak to tak naprawdę wszystko funkcjonuje że albo ma sie 6 chłopców innym razem 5dziewczynek ... wiesz to chyba kwestia przeznaczenia ,bo na.pewno nie długości członka ...chociaż kto tam to wie
U mnie póki co jedna dziewczynka więc jeszcze troszke prób mogło by byc o tego synusia tyle że chyba juz wiek nie ten :-) :-)stara już ze mnie baba bo aż 35 lat mam no ale póki co najważniejsze dla mnie by w ogóle zajść w ta drugą upragnioną ciążę bo z tym też są nie lada problemy więc w gruncie rzeczy nawet jeśli pragne.bardzo chlopca to i tak bede sie cieszyć z każdej opcji
Tez często się zastanawiam jak to tak naprawdę wszystko funkcjonuje że albo ma sie 6 chłopców innym razem 5dziewczynek ... wiesz to chyba kwestia przeznaczenia ,bo na.pewno nie długości członka ...chociaż kto tam to wie
@AniaS35 ano wesoło wesoło. Z mężem śmiejemy sie jak święta u nas bedą wyglądały jak chłopcy założą własne rodziny i pozjeżdżają do nas[emoji7][emoji7][emoji7]
Ja do końca nie wierze w przeznaczenie. Jakiś mi to nie leży. Ja sadze, że to kwestia biologii, a właściwie biochemii [emoji6]
I na to zamierzam wpłynąć. Uda sie to super, nie uda to tez cudnie [emoji173]️
Za chłopaczka u Was [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja do końca nie wierze w przeznaczenie. Jakiś mi to nie leży. Ja sadze, że to kwestia biologii, a właściwie biochemii [emoji6]
LassHa
No dziewczyny, zmiana goni zmianę tutaj Mnie już pewnie nikt nie pamięta..
Co do tej listy, to w końcu jak jest ? Dla tych z nas co już się starają czy dla tycz co zaczną w tym 2018 ? Moja sytuacja nic się nie zmieniła i nadal czekam do lutego na rozpoczęcie starań
Co do tej listy, to w końcu jak jest ? Dla tych z nas co już się starają czy dla tycz co zaczną w tym 2018 ? Moja sytuacja nic się nie zmieniła i nadal czekam do lutego na rozpoczęcie starań
1
174974
Gość
Jest to lista dziewczyn z tego tematu. Jedne już się starają, inne tak jak w temacie czekają do 2018r. Wpisuj się śmiało.No dziewczyny, zmiana goni zmianę tutaj Mnie już pewnie nikt nie pamięta..
mala.wiedzma.
1
174974
Gość
Załączniki
LassHa
@LassHa kurcze, ja Cię pamiętam. Przykro mi, że jednak nie możecie zacząć staran wcześniej. Trzymam kciuki, zenz w lutym zaskoczyło od razu
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki ! Kciuki nam z pewnością pomogą [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
AniaS35
Ja za.Was też &&&&'niech bedzie córunia ktora bedzie miala na przyszłość super obstawe bo myślę że bracia beda.strzegli jedynej siostrzyczki .@AniaS35 ano wesoło wesoło. Z mężem śmiejemy sie jak święta u nas bedą wyglądały jak chłopcy założą własne rodziny i pozjeżdżają do nas[emoji7][emoji7][emoji7]
Kochane u mnie dzis juz 21dc a.ja wczoraj czulam taki ból jajnika czy pachwiny nie wiem jak.to określić ale.no taki bardzo nie przyjemny dzis juz jest lepiej myślicie ze to mogła być jakas późna owulavja czy cos?czy któraś z Was miala tak po domniemanej owulacji ?
reklama
encirclede
Dla mnie to niesprawiedliwe z tymi plemnikami że jednemu mężczyźnie biologia "podrzuca" same męskie a innemu same damskie
Ja Ci @leeleeth życzę córeczki z całego serca
Mi jedna wystarczy, zawsze chciałam mieć dwóch chłopców i córkę ale oczywiście jeśli będzie druga córa to trudno ważne żeby było zdrowe
Ja Ci @leeleeth życzę córeczki z całego serca
Mi jedna wystarczy, zawsze chciałam mieć dwóch chłopców i córkę ale oczywiście jeśli będzie druga córa to trudno ważne żeby było zdrowe