E
Estta
Gość
Hej czy ktoras testuje na koniec miesiaca?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj.Hej czy ktoras testuje na koniec miesiaca?
To trzymam kciuki nie wiem czy wytrzymam do konca miesiaca bo dostalam luteine i pobolewa mnie podbrzusze po niej. Najchetniej bym ja przestala brac.Witaj.
Ja testuje 25-26 .10
Również &&&& ja luteiny nie biorę a też mnie pobolewa podbrzusze przez dwa dni mocno teraz juz tylko chwilami a do @ jeszcze 6dni póki co nawet nie chce sobie wmawiać objawów bo jakie one by nie byly pewnie pochodziły by z mojego urojenia :-) :-) :-)To trzymam kciuki nie wiem czy wytrzymam do konca miesiaca bo dostalam luteine i pobolewa mnie podbrzusze po niej. Najchetniej bym ja przestala brac.
Bardzo to miłe, co piszesz.@Migdalove &&&& mocno zaciśnięte na pewno wszystko pójdzie po twojej myśli kochana , jak można by bylo nie przyjąć tak sympatycznej osoby bo mam jakies nieodparte wrażenie że musisz być przemiłą osóbką a kotki też mam małe w domku dokladnie aż 5 a w sumie chyba z 8 ale jakoś tak się dzieje że i tak jak podrosna te małe to gdzieś sie potraca i z biedą zostaje jeden
@encirclede ile ma maluszek ?no ząbki to czasem zmora nie jedego rodzica moja mała strasznie przechodziła ząbkowanie na.szczęście mam już to za sobą ale i może jeszcze przed sobą kto wie jak Bozia da
Ja wole sie nie nastawiac za bardzo. U mnie to ewidentnie po luteinie a 9dni do okresu. Dlugo sie starasz?Również &&&& ja luteiny nie biorę a też mnie pobolewa podbrzusze przez dwa dni mocno teraz juz tylko chwilami a do @ jeszcze 6dni póki co nawet nie chce sobie wmawiać objawów bo jakie one by nie byly pewnie pochodziły by z mojego urojenia :-) :-) :-)