reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Dzien doberek wszystkim!
Jak na zlosc odezwal mi sie dzis troche zab, ktory byl juz leczony kanalowo jakis rok temu.
Nie wiem czy isc od razu do dentysty czy poczekac az zacznie bolec bardziej a moze sie uspokoi.
Bo tak sobie mysle, ze albo bedzie mi chcial dac antybiotyk albo zrobic rentgen czego bym bardzo nie chciala nie chce juz na poczatku zaszkodzic jeszcze tak slabej fasolece, bo wiem ze drugi raz kanalowego nie robia. Miala ktoras z was antybiotyk lub rentgen na poczatki ciazy?
to bezpieczne czy nie?
czytam tu w necie ale strasznie rozne opinie i sama nie wiem juz co myslec.

A jeszcze zapomnialam dodac,ze nie moge za dlugo czekac bo jak zaczne tak wymiotowac jak w pierwszej ciazy to kilka tygodni nie ma szans na dentyste ;(

Ostatnia edycja:
reklama
Hej hej! Jestem w szoku bo mam bardzo skąpą miesiączkę, może to przez te tabletki które biorę. Poza tym czuję się dobrze jak na 'te dni' bo nawet brzuch mnie nie bolał. Ale za to zauważyłam mega wahania nastroju, wczoraj tak mi ciśnienie poszło do góry, a to tylko dlatego, że znalazłam mega fotografa ale okazał się drogi a na dodatek nie mogę znaleźć nikogo choćby tak trochę dobrego jak ten...

Hej hej! Jestem w szoku bo mam bardzo skąpą miesiączkę, może to przez te tabletki które biorę. Poza tym czuję się dobrze jak na 'te dni' bo nawet brzuch mnie nie bolał. Ale za to zauważyłam mega wahania nastroju, wczoraj tak mi ciśnienie poszło do góry, a to tylko dlatego, że znalazłam mega fotografa ale okazał się drogi a na dodatek nie mogę znaleźć nikogo choćby tak trochę dobrego jak ten...
A nie chcesz zatestowac? Może to plamienie implantacyjne?

Hej dziewczyny, gdzieś mi mignęło przed oczami, że są już pierwsze majóweczki. Kiedy temat zakładacie ( a może już gdzieś jest?)

Hej dziewczyny, gdzieś mi mignęło przed oczami, że są już pierwsze majóweczki. Kiedy temat zakładacie ( a może już gdzieś jest?)

Hej hej mi wychodzi na 11 maja ale jestem jeszcze kilka dni przed terminem @ (mialam bardzo szybko owulke zaraz po okresie) beta mi ladnie rosnie ale nie chce zapeszac i watku nie zakladam, poczekam jeszcze tydzien ;) a u ciebie jaka sytuacje?

@monia36 po cichu gratuluję!

Ja otwieram ten miesiąc, z OM 01.05 :-D
Ale też nie chcę się spieszyć i też miałam zawirowania owulacyjne, także stoję okrakiem między 29.04 a 01.05. Wolę majówki, jestem majowką 2011 i to był szczęśliwy miesiąc dla większości z nas. Miesiąc wielu cudów :rolleyes:

Btw. mam ten sam problem z zębem. Stomatolog powiedziała, że ona woli leczyć w 2 trymestrze, żeby poczekać. Nie byłam jeszcze u gina, więc też nie wiem co powie. Jak zacznie boleć porządnie to nie będzie wyjścia, drogi dwie, można leczyć od razu ale można zaleczyć i poczekać do bezpiecznego momentu.
Ale może Twój dentysta ma lepszy pomysł?

Ostatnia edycja:
@monia36 po cichu gratuluję!

Ja otwieram ten miesiąc, z OM 01.05 :-D
Ale też nie chcę się spieszyć i też miałam zawirowania owulacyjne, także stoję okrakiem między 29.04 a 01.05. Wolę majówki, jestem majowką 2011 i to był szczęśliwy miesiąc dla większości z nas. Miesiąc wielu cudów :rolleyes:

Dla mnie tez maj jest fajny , mam 4 imieniny ;) Ja staram sie od 2 lat a to byl drugi cykl stymulowany clo :) zaciazyc sie udalo oby tylko teraz sie trzymalo, codziennie jak glupia robie rano testy zeby sprawdzic czy fasolka tam jeszcze jest, jakas schiza :cool: a beta w tamtym tygodniu 60.

A nie chcesz zatestowac? Może to plamienie implantacyjne?
Wątpię, cały cykl brania anty bez pominięcia. Do tego te plamienia to są czysto krwiste, tylko jest tego mało. Ale no cóż chyba dla pewności jutro kupię test. :D Chociaż wydaje mi się, że naprawdę to miesiączka tylko skąpa przez te tabletki.

Wątpię, cały cykl brania anty bez pominięcia. Do tego te plamienia to są czysto krwiste, tylko jest tego mało. Ale no cóż chyba dla pewności jutro kupię test. :D Chociaż wydaje mi się, że naprawdę to miesiączka tylko skąpa przez te tabletki.

Dopoki nie ma porzadnej @ zawsze jest nadzieja ;)

reklama
Do góry