reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Monia, szkoda kasy na testy, zrób jutro betę jak @ nie będzie :) cisza, bo upały niemiłosierne [emoji41] ja dziś idę na podgląd jajniczków. Ale mam wątpliwości, czy w tym cyklu clo działa ok, bo nic nie czuję! [emoji29]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Monia, szkoda kasy na testy, zrób jutro betę jak @ nie będzie :) cisza, bo upały niemiłosierne [emoji41] ja dziś idę na podgląd jajniczków. Ale mam wątpliwości, czy w tym cyklu clo działa ok, bo nic nie czuję! [emoji29]

Colorado- tu w Uk to lekarz Ci tak latwo nie chce dac skierowania na bete a prywatnie sie dowiadywalam to kosztuje 60£ wiec to kupa kasy za takie badanie, wole wiec wydac kilka funtow na testy :) i pozostaje mi cierpliwie czekac niestety ;)

Monia, trzymam kciuki, żebyś miała niespodziankę :) Colorado, daj znać po podglądzie. Ja czekam na miesiączkę i od tego cyklu zaczynamy [emoji87][emoji87][emoji87]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Monia - no nie gadaj, że tam takie ceny z kosmosu [emoji44] przecież to rozbój w biały dzień!

Ka, właśnie siedzę w poczekalni, same kobitki z brzuszkami [emoji45] dziś jestem zdołowana dodatkowo przez teściową, i te brzuszki wszędzie widzę [emoji46] dziś nie jest dobry dzień [emoji19]

Ahh te tesciowe cos o tym wiem ;) cale szczescie ,ze moja daleko :)

Colorado - nie jestes sama ja tez widze same brzuszki, a dzis widzialam 3 mamy z blizniakami ;)

Teściowa gadała z moją mamą, jak ta akurat miała kiepski dzień, teściowa więc ma jak zawsze receptę na każde zło, i powiedziała mojej mamie, że pewnie wnusia się jej chce, i namawiała ją, żeby pogadała ze mną o tym. Mnie osobiście już z tematem nie męczy, bo wyznaczyłam jej jasno granicę, no ale nie przeszkadza jej to w ingerencji na inne fronty. I to zawsze ja jestem ta zła, bo nawet jak ślub braliśmy, tylko cywilny, to miała pretensje do mnie tylko, do swojego syna już nie. I też moją mamę "urabiała", żeby mi powiedziała, jak mam właściwie żyć :/
Dodam, że ani jedni, ani drudzy rodzice nie wiedzą, że mamy (a w zasadzie to ja mam) zdrowotne problemy :( no ale ta subtelność słoni mnie rozwala zawsze. Teściowej to nie mam najmniejszej ochoty mówić o problemach zdrowotnych, bo będzie mnie terroryzować propolisem, szkodliwością dal wifi itp :/

No, jestem po wizycie, pęcherzyk jest jeden, fajnie rośnie, dostałam pregnyl na pęknięcie, mam go wbić w niedzielę :) chociaż tyle na poprawę humoru

reklama
Nie mam pojęcia co to pregnyl ale cieszę się, że masz dobre wiadomości [emoji16] a z teściową to Ci się nie dziwię, że się wkurzasz. Jednak myślę, że nie ma co ich wtajemniczać we wszystkie sensacje zdrowotne...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry