reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Hej,

Mam nadzieję, że wychodujecie piekny kwiat, przyleci pszczółka, zapyli i owoc zacny będzie.
Powodzenia dziewczęta!

Ja mam.drugi dzień okresu. Pani ordynator dzwoniła, że koncem wrzesnia, początkiem października pod nóż mogę się kłaść więc może lawina ruszy w końcu i bedzie wiadomo cokolwiek do przodu.

Hej, można? Jestem tu nowa i wlasnie szukalam takiego wątku, fajnie ze jest on nadal aktualny :) my z mezem dopiero zaczynamy sie starac to nasz pierwszy cykl staran. Wcześniej odstawilam tabletki, bylam u ginekologa sprawdzić stan swojego zdrowia i mamy zielone światło do dzialania. Wczoraj mialam ostatni dzien okresu wiec owulacji powinna byc za jakis tydzien. Biore kwas foliowy i kupilam wiesiołka, chociaż o tym ostatnim lekaz mi nie mowil bym brala. Mam nadzieje ze uda nam sie szybko zostac rodzicami, to bedzie nasze pierwsze dziecko ;) trzymam kciuki za was i za mnie z mezem ;)

Ja po roku staran poszlam do GP czyli lekarza rodzinnego on skierowal mnie do kliniki leczenia nieplodnosci i tam kolejne kilka miesiecy czekania potem juz badania,testy itp takze juz okolo 2 lat sie staram o drugie dziecko ;(

Obecnie dzis mam 26 dc czyli okolo 2 dni do @ i czuje ze wredota sie zbliza ale z ciekawosci zrobilam dzis rano test ( bo juz oczywiscie nie moglam sie doczekac) ale oczywiscie tam jedna kreska... :(((

Czytałam na innych forach ze kobiety robiły testy nawet tydzień od daty spodziewanej miesiączki a test wychodzi negatywny mimo że jak sie okazało po becie hcg jednak ciąża była, wiec povzekaj jeszcze cierpliwie chociaż wiem ze to na pewno trudne :(

mamunia i mece ;) kochane z Was dziewczyny ,ze chcecie mnie pocieszyc, ale ja sie nie ludze czuje sie identycznie jak zawsze na @ niestety :(

Na pewno się uda, bo czemu nie? [emoji4]
Lepiej być dobrej myśli [emoji4]

Ja w tym wyczekiwaniu jestem specjalistką w trwonieniu kasy na testy ciążowe przed terminem @ oraz w objawach urojonych.
Mój termin spodziewanej @ za tydzień. Tym razem już czuję się jakbym miała ją dostać...

Chociaż lato się zaczęło... [emoji6]

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Dziewuszki!
Co tu taka cisza?????
U mnie dzis 28dc, @ jeszcze nie przyszla. Bol brzucha na @, niemilosierny bol piersi az mi spac nie dawal (tak z boku i pod spodem, jak nigdy) tempka wciaz podwyzszona 36,8 ale tez jestem troche podziebiona ale robilam rano tescior i negatywny :( czekam wiec co bedzie sie dalej dzialo..........ale pewnie jak zwykle wredota przyjdzie :(

Do góry