reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Migdalove- jakie literowki ;) moja angielska klawiatura nie ma polskich znakow hi hi
Nie bardzo wiem o co chodzi z tymi literówkami. :D

Rozmawiałam z moim narzeczonym i doszliśmy do wniosku, że skoro lekarz kazał przyjść za 3 miesiące to tak też zrobię. Wyniki nie wychylają się poza normę więc nie mam co panikować.

reklama
Mamunia, u mnie trwa hodowanie pęcherzyków, w środę idę na monitoring, mam nadzieję, że coś dorodnego wyrosło [emoji4] a u Ciebie???

Moniu, nigdy nie wiadomo, często kobiety mówią, że czuły się jak przed okresem, a tu ciąża [emoji11]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Mamunia, u mnie trwa hodowanie pęcherzyków, w środę idę na monitoring, mam nadzieję, że coś dorodnego wyrosło [emoji4] a u Ciebie???

Moniu, nigdy nie wiadomo, często kobiety mówią, że czuły się jak przed okresem, a tu ciąża [emoji11]

Oj ja sie juz w tym cyklu nie ludze, najpierw bolal mnie brzuch i piersi i juz pomyslalam ze cos sie zadzialo ale juz teraz prawie nic nie czuje.... lipa jak zwykle, chyba juz sie nie doczekam tej drugiej ciazy, a myslalam glupia ze Clo zdziala cuda :(:unsure:

Monia, clo działa cuda nie zawsze za pierwszym razem. Też pierwszy cykl u mnie spełzł na niczym, ale mam nadzieję, że może teraz ... Głowa do góry [emoji11] może postaraj się wyluzować psychicznie, taka spina nie jest dobra [emoji11]

Hej Wam! U mnie 6 dzień cyklu, biorę te anty i jestem zdziwiona bo zaczęły ponownie boleć mnie piersi... Mój PM dał pomysł, że jeszcze raz na własną rękę zrobimy chociaż tą prolaktynę, bo w sumie to mi może świrować.

Monia, clo działa cuda nie zawsze za pierwszym razem. Też pierwszy cykl u mnie spełzł na niczym, ale mam nadzieję, że może teraz ... Głowa do góry [emoji11] może postaraj się wyluzować psychicznie, taka spina nie jest dobra

[emoji11]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum

BabyBoom

Wiem kochana, że spina nie pomaga ale łatwo mi mówić a gorzej zrobić

Hej dziewczyny, po ilu nieudanych cyklach poszłyście do ginów po wspomaganie? My w sierpniu zaczynamy starania, ale nie łudzę się, że od razu się uda :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ka, ja ponad rok się nie zabezpieczałam, i nic. Potem diagnostyka, parę cykli to trwało, teraz już ze wspomaganiem. Ogólnie mogę powiedzieć, że 1,5 roku...

Do góry