reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Tj pisalam. Ostatnia @ mialam 30.05 rrwala 6 dni, owu 12 dc, 28 dc(przedwczoraj) beta 869.6 dzisiaj 30 dc 1812.1. IMG_20170626_152037.jpg
A normy są takie. I sie zastanawiam wlasnie jak to w koncu jest liczone.

Załączniki

• IMG_20170626_152037.jpg
    IMG_20170626_152037.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 89
Andżelika jest dobrze :) Ładny przyrost, nic się nie martw. Kiedyś słyszałam, że wysokie przyrosty bety to na dziewczynkę ;)

27-go obchodziliśmy drugą rocznicę ślubu :) Były kwiaty, kino, jak za dawnych lat :) Synek został z moją mamą i siostrzyczka. Poradziły sobie b. dobrze :)
Wczoraj odwiedzilismy pediatre i przepisał flegamine w kroplach, clemastin i dodatkowo jakaś maść na zamowienie do pupy.

Jutro Wam, odp, bo oczy mi się już zamykają. Papapa:*

Cześć dziewczyny... dzisiejszy. Nie rozumiem tych testow owu :( wczoraj praktycznie nic, dzis znowu pojawila sie krecha.
1498641931-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Z testami owu to mega cierpliwości trzeba! Czekaj spokojnie aż kreseczka będzie ciemniejsza [emoji57]
Dopiero wtedy to będzie znak, że jest czas na działania a najlepiej mierzyć temp na wykresie pięknie widać co i jak

Cieżko mi sie wbić do Was na wątek. Jakoś nie umiem uczestniczyć w rozmowach o planowaniu czekając na rozwiązanie [emoji23]

Trzymam jednak za Was kciuki i czekam na zdjęcia kreseczek [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Addika my wczoraj też pediatre odwiedziliśmy mloda gardło i katar ale właściwie nic nie dała bo to co zapisała to ja już podawalam☺

Ja to mam taki standardowy zestaw wit d,c, sinulan, inhalacje z soli fizjologocznej na katar, woda morska, xylogel. Nurofen w razie gorączki, do psikania na gardło mam pneumolan spray i tabletki na gardło

reklama
Synek śpi już od 4 godzin, a mieliśmy jechać na kolacje ze znajomymi. Mąż pojechał sam.
Taka pogoda dziś, że ja też z nim odsypialam :)

Kinga też mi się wydaje, że powinnaś patrzeć tylko na ten pierwszy pozytywny test, gdy ta krecha jest wyrazniejsza. Szkoda, że teraz się nie udało. Macie z mężem utrudniona sytuację, ale na pewno się uda przy najbliższej sprzyjającej okazji :)
Zdrowia dla Marysi :)

Stokrotenko musisz dobrze wypocząć :) Nabierzesz energii i sił do działania, bo ta praca zabiera Ci je w nadmiarze. Trzymam kciuki za ten cykl :)

Daga te testy z allegro chyba jakieś trefne.. :/

Leeleeth zgadzam się co do testów owu ;) U mnie nawet gdy wstaję często w nocy, mierze temp nie o stałej porze i termometrem z jednym miejscem po przecinku wszystko ładnie widać :)
No ale pisz co tam u Was. Jak się czujesz, jak przygotowania :) Chętnie poczytamy. Tu różne tematy się przewijają ;)

Mamunia dzięki :)

Ja już po @. Wyobrazcie sobie, że mąż (chyba przez tą rocznicę) zaczyna do mnie mówić o staraniach :O Jestem w szoku, bo wcześniej nawet na starania tylko w sierpniu nie dał się namówić i teraz złapał mnie normalnie stres i się boję... :/ Wyjdzie, że teraz ja będę odwlekala decyzję o drugim dziecku.
Od 3 lipca chcę wrócić do pracy i będę małego ze sobą zabierala. Kończy mi się macierzyński a za coś trzeba żyć, mimo, że i tak wydatków nie mamy jako takich, bo teściowie płacą rachunki i robią zakupy. Inna sprawa, że dalej nie ma żadnego mieszkania do wynajęcia i zamiast 9 km, będę codziennie miała w jedna stronę 20 km, i będę ciągnąc tego mojego brzdąca. To teraz ja się pozalilam. :*

Do góry