reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Tj pisalam. Ostatnia @ mialam 30.05 rrwala 6 dni, owu 12 dc, 28 dc(przedwczoraj) beta 869.6 dzisiaj 30 dc 1812.1. IMG_20170626_152037.jpg
A normy są takie. I sie zastanawiam wlasnie jak to w koncu jest liczone.

Załączniki

• IMG_20170626_152037.jpg
    IMG_20170626_152037.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 93
Andżelika jest dobrze :) Ładny przyrost, nic się nie martw. Kiedyś słyszałam, że wysokie przyrosty bety to na dziewczynkę ;)

27-go obchodziliśmy drugą rocznicę ślubu :) Były kwiaty, kino, jak za dawnych lat :) Synek został z moją mamą i siostrzyczka. Poradziły sobie b. dobrze :)
Wczoraj odwiedzilismy pediatre i przepisał flegamine w kroplach, clemastin i dodatkowo jakaś maść na zamowienie do pupy.

Jutro Wam, odp, bo oczy mi się już zamykają. Papapa:*

Cześć dziewczyny... dzisiejszy. Nie rozumiem tych testow owu :( wczoraj praktycznie nic, dzis znowu pojawila sie krecha.
1498641931-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Z testami owu to mega cierpliwości trzeba! Czekaj spokojnie aż kreseczka będzie ciemniejsza [emoji57]
Dopiero wtedy to będzie znak, że jest czas na działania a najlepiej mierzyć temp na wykresie pięknie widać co i jak

Cieżko mi sie wbić do Was na wątek. Jakoś nie umiem uczestniczyć w rozmowach o planowaniu czekając na rozwiązanie [emoji23]

Trzymam jednak za Was kciuki i czekam na zdjęcia kreseczek [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Addika my wczoraj też pediatre odwiedziliśmy mloda gardło i katar ale właściwie nic nie dała bo to co zapisała to ja już podawalam☺

Ja to mam taki standardowy zestaw wit d,c, sinulan, inhalacje z soli fizjologocznej na katar, woda morska, xylogel. Nurofen w razie gorączki, do psikania na gardło mam pneumolan spray i tabletki na gardło

reklama
Synek śpi już od 4 godzin, a mieliśmy jechać na kolacje ze znajomymi. Mąż pojechał sam.
Taka pogoda dziś, że ja też z nim odsypialam :)

Kinga też mi się wydaje, że powinnaś patrzeć tylko na ten pierwszy pozytywny test, gdy ta krecha jest wyrazniejsza. Szkoda, że teraz się nie udało. Macie z mężem utrudniona sytuację, ale na pewno się uda przy najbliższej sprzyjającej okazji :)
Zdrowia dla Marysi :)

Stokrotenko musisz dobrze wypocząć :) Nabierzesz energii i sił do działania, bo ta praca zabiera Ci je w nadmiarze. Trzymam kciuki za ten cykl :)

Daga te testy z allegro chyba jakieś trefne.. :/

Leeleeth zgadzam się co do testów owu ;) U mnie nawet gdy wstaję często w nocy, mierze temp nie o stałej porze i termometrem z jednym miejscem po przecinku wszystko ładnie widać :)
No ale pisz co tam u Was. Jak się czujesz, jak przygotowania :) Chętnie poczytamy. Tu różne tematy się przewijają ;)

Mamunia dzięki :)

Ja już po @. Wyobrazcie sobie, że mąż (chyba przez tą rocznicę) zaczyna do mnie mówić o staraniach :O Jestem w szoku, bo wcześniej nawet na starania tylko w sierpniu nie dał się namówić i teraz złapał mnie normalnie stres i się boję... :/ Wyjdzie, że teraz ja będę odwlekala decyzję o drugim dziecku.
Od 3 lipca chcę wrócić do pracy i będę małego ze sobą zabierala. Kończy mi się macierzyński a za coś trzeba żyć, mimo, że i tak wydatków nie mamy jako takich, bo teściowie płacą rachunki i robią zakupy. Inna sprawa, że dalej nie ma żadnego mieszkania do wynajęcia i zamiast 9 km, będę codziennie miała w jedna stronę 20 km, i będę ciągnąc tego mojego brzdąca. To teraz ja się pozalilam. :*

Do góry