reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Daje sobie radę, nie oglądam się w tył, bo nie ma na to czasu. Jak będę się stresować ciągle i chodzić smutna to nie pomoże przy staraniach. :) Chcę urodzić do moich 23 urodzin, w tym roku 21 więc jeszcze mam 2 lata, i mam nadzieję, że się uda. :)

Podziwiam, że w tym wieku planujesz dziecko. Ja jak miałam 21 lat to patrzyłam tylko jak gdzieś wyjechać, kiedy da się zrobić jakąś przerwę od uczelni i pracy. A jakbym wtedy nawet wpadła to chyba nie byłabym zbyt wniebowzięta. I tak na nic czasu nie mieliśmy...

reklama
Nom bo w moim mieście nie mają odczynników i wysyłają krew do Katowic lub Warszawy. Ja tam zadzwonię po 17 lepiej żeby mnie nie wkurzyli...

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Podziwiam, że w tym wieku planujesz dziecko. Ja jak miałam 21 lat to patrzyłam tylko jak gdzieś wyjechać, kiedy da się zrobić jakąś przerwę od uczelni i pracy. A jakbym wtedy nawet wpadła to chyba nie byłabym zbyt wniebowzięta. I tak na nic czasu nie mieliśmy...

To ja cię zszokuje , mam dwójkę dzieci i mam 23 lata [emoji38] a teraz staramy się o trzecie [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dziś chyba osiwieje czekam od rana na wynik z progesteronu i ciągle nic, rozumiem że to badanie jest wysyłkowe ale bez przesady. Krew oddana w niedzielę ehhh.

Serio? To ja mam naprawdę szczęście, że mam 200m od domu takie laboratorium... ostatnio poszłam na progesteron przed 16, a przed 18 odbierałam już wyniki.

Ja w wieku 21 lat urodziłam [emoji14] syn planowany i zaskoczony w 13cs [emoji14]

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Migdalove wierze, że w końcu ci się uda, ale ja za tobą nie nadarzam mieliście starania odłożyć, a tu znów starocie :p
Ja też nie rozumiem fascynacji Greyem czytałam książkę i była okropnie nudna.... taka chce ale się wstydzę i okropnie przewidywalna. Zgadzam się jednak z Migdalove o gustach się nie dyskutuje. My też walentynek nie obchodzimy jakoś tak samo wyszło, nie czujemy potrzeby

Ja jak urodziłam syna miałam 24 lata. Kiedy to było[emoji14]....

To ja cię zszokuje , mam dwójkę dzieci i mam 23 lata [emoji38] a teraz staramy się o trzecie [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A no. Każdy ma inny pomysł na życie ;) może miałam zbyt dużo dzieciaków od kuzynostwa, którymi nieustannie się zajmowałam ;p czasem miałam ich po dziurki w nosie i nie wyobrażałam sobie, że mam mieć dziecko 24h na dobę ;p

reklama
Piorunem ja też taka byłam w wieku 21 lat młoda, głupia... szalałam, podróżowalam, bawiłam się. .. ciąża wtedy była by dla mnie porażką. Z tym że to byłam po prostu ją, musiałam się wyszaleć żeby teraz przysiąść na pupie.
Okres studiów był na prawdę fajnym czasem dla mnie. Dopiero teraz gdy mam prawie 30 lat czuje, że dojrzałym do roli mamy. Fajnie jeśli niektórzy czują instynkt wcześniej. Każdemu według potrzeb :)

Do góry