reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Piorunem mnie urodzila mama jak miała lat 46 to dopiero było dużo :p co prawda byłam 3 dzieckiem. Mnie przeraża rodzenie bo mam instynkt a nikt nie myśli za co kupi pieluchy lub np utrzyma dzieci na studiach ( nie nie każdy musi iść na studia, ale fajnie jest mieć taką możliwość )

reklama
Poglądy też każdy ma inne, dla mnie 35+ to nie czas na rodzenie, ale wiadomo każdy robi co uważa. Albo robi tak jak dopiero może. :) Tak czy inaczej nie można popaść w paranoje i myśleć, że młode matki to nie myślą o tym za co ubiorą czy nakarmią dziecko, albo, że 40 latka jest za przeproszeniem za stara. Każda niech robi to co uważa za rozsądne, no i właśnie, niech zawsze wygrywa rozsądek a nie sam instynkt. :) Każdej należy się szacunek a nie jakaś łatka. :)

Poglądy też każdy ma inne, dla mnie 35+ to nie czas na rodzenie, ale wiadomo każdy robi co uważa. Albo robi tak jak dopiero może. :) Tak czy inaczej nie można popaść w paranoje i myśleć, że młode matki to nie myślą o tym za co ubiorą czy nakarmią dziecko, albo, że 40 latka jest za przeproszeniem za stara. Każda niech robi to co uważa za rozsądne, no i właśnie, niech zawsze wygrywa rozsądek a nie sam instynkt. :) Każdej należy się szacunek a nie jakaś łatka. :)

Świetnie to napisałaś. [emoji1303][emoji1303][emoji1303][emoji1303]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny , pisze tutaj gdzie jest was więcej, wiem że umiecie podtrzymać na duchu bo ja zaraz osiwieje od tego wszystkiego, do okresu 9 dni a ja już chyba zrobiłam 6 testów w ciągu 3 dni

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny , pisze tutaj gdzie jest was więcej, wiem że umiecie podtrzymać na duchu bo ja zaraz osiwieje od tego wszystkiego, do okresu 9 dni a ja już chyba zrobiłam 6 testów w ciągu 3 dni

Poczekaj do dnia spodziewanej miesiączki :) teraz nawet jak jesteś w ciąży to test nie pokaże dwóch kresek

Wiem . Ale to było silniejsze ode mnie :/ myślałam że jak miałam wcześniej owulacje to może coś wykaże ale chyba nie :)będę cierpliwie czekać do dnia @ :)

Poczekaj spokojnie bo teraz to raczej nie ma szans żeby cokolwiek wyszło. Chyba że miałaś owu dużo wcześniej.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Też myślę, że każdy powinien kierować się rozsądkiem i mieć pełną świadomość konsekwencji ;)
Ja jak miałam 20, czy 2-kilka lat to chciałam zobaczyć możliwie jak najwięcej, zdobyć wykształcenie, pracę itp. nie interesowały mnie dzieci, nie miałam takiej potrzeby. Teraz mam 27 lat i chyba wszystko, co zawsze wcześniej byłoby przeszkodą mamy już za sobą... co prawda mam chęć zobaczyć jeszcze kawał świata, ale teraz nie widzę przeszkód, żeby to robić z dzieckiem i takie też mam plany. :)

Do góry