reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
byłam.u lekarza pęcherzyk urósł widać już trochę zarodek Ale serduszka brak..
do tego luteina i duphaston..
czy będzie za 2 tygodnie.widać już tak jak powinno...
6 tyd ciąży
A nie było znaku zapytania więc uznałam to za stwierdzenie a nie pytanie. :) Jeśli z ciąża będzie wszystko w porządku a tego życzę Ci z całego serca to jak rozumiem teraz jesteś w 6tc a za dwa tygodnie będzie 8tc to powinno być widać serduszko. Tak bynajmniej mi się wydaje. A jeśli będziesz w 6tc dopiero to może jeszcze nie będzie widać serduszka, czasami pojawia się w 7tc.

Cześć staraczki i zafasolkowane :)

U mnie bez zmian ;)
Wiecie mam dwie sąsiadki w ciąży, wczoraj mi jedna koleżanka pisała ze w ciąży a dziś druga :) cieszę się z nimi ale też troszkę zazdroszczę ;) mogłyby zarazić :p

A co u Was? Jak samopoczucia? Zasypane śniegiem ? U mnie bialutko ;)

A nie było znaku zapytania więc uznałam to za stwierdzenie a nie pytanie. :) Jeśli z ciąża będzie wszystko w porządku a tego życzę Ci z całego serca to jak rozumiem teraz jesteś w 6tc a za dwa tygodnie będzie 8tc to powinno być widać serduszko. Tak bynajmniej mi się wydaje. A jeśli będziesz w 6tc dopiero to może jeszcze nie będzie widać serduszka, czasami pojawia się w 7tc.
A czy jeżeli przepisala luteine dopochwowa to muszę ją brać. ?
trochę tak głupio się przyznać ale nigdy nie brałam takich tabletek nawet tamponow nie.używam i trochę się boję

Ja bym bardziej bała się utraty ciąży niż wkładania dziwnych tabletek do pochwy. Kochana koniecznie zastosuj się do zaleceń lekarza, to nie przelewki.

reklama
Do góry