reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Dziewczyny jutro testuje
Trzymajcie kciuki za kreseczki
1518029246-d322b276bc0e5fd8-aaaaaa.jpeg

Dobrze sie zapowiada [emoji6][emoji57]
Ale wierzyć mi sie nie chce [emoji23]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Trzymam kciuki [emoji7]
Piękny wykresik

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie brak póki co jakichkolwiek plamień. I oby tak było cały czas. Ogólnie nowy objaw - strasznie bolą mnie sutki. Teraz trzymajcie za mnie kciuki by test się mylił, miesiączka żeby mnie ominęła szerokim łukiem a beta była wysoka.

Napewno będzie wysoka beta-widać po intensywności kreseczki.
Myśl pozytywnie [emoji173] Wszystko będzie dobrze, musi byc!

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam :) mogłabym do Was dołączyć? Jestem mamusia z kwietnia 2014 i postanowiliśmy z mężem, że chcemy postarać się o rodzeństwo dla córeczki. Miesiąc temu wyjęłam spiralę i na razie martwi mnie brak okresu. Myślałam, że nadejdzie lada dzień, bo piersi mnie bolą i szyjke mam wysoko i zamknięta a tu cisza. Zatem jak tylko przyjdzie @ to zaczynamy starania :) a któraś z Was miała kiedyś spirale i podobny problem ?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam :) mogłabym do Was dołączyć? Jestem mamusia z kwietnia 2014 i postanowiliśmy z mężem, że chcemy postarać się o rodzeństwo dla córeczki. Miesiąc temu wyjęłam spiralę i na razie martwi mnie brak okresu. Myślałam, że nadejdzie lada dzień, bo piersi mnie bolą i szyjke mam wysoko i zamknięta a tu cisza. Zatem jak tylko przyjdzie @ to zaczynamy starania :) a któraś z Was miała kiedyś spirale i podobny problem ?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj zycze zeby ci szybko przyszedł @ a potem zycze owocnego staranka

hej dziewczyny
byłam.u lekarza pęcherzyk urósł widać już trochę zarodek Ale serduszka brak..
do tego luteina i duphaston..
czy będzie za 2 tygodnie.widać już tak jak powinno...
6 tyd ciąży

reklama
Do góry