reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

@irminka1231 trzymam kciuki i wysyłam ciążowe fluidy :*
@Mamulkakubusia są specjalne płyny , ale nie wiem czy można je stosować w ciąży.

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Zaszłam w ciążę przy tsh 2. Wtedy też miałam 2.5 ale byliśmy nad morzem i spadło do 2.
Byłam u lekarza rodzinnego potwierdził słowa gina. Mówił że są nowe wytyczne i tsh może być do 2.5 i że lekarze zbyt pochopnie przypisują eutyrox czasami nie widząc wyników ft3 i ft4 i reszty
Moja endokrynolog wczoraj na wizycie mówiła,że tak naprawdę najważniejszy jest wynik ft4 przy staraniach chociaż wiadomo tsh też nie może być za wysokie. Ja we wrześniu miałam tsh 4,76 i wtedy endokrynolog powiedziała, że lepiej nie zachodzić w ciąże że lepiej żeby spadło poniżej 2. Dostałam eutyrox. Obecnie tsh mam 2,9, ale ft4 na dobrym poziomie, więc wczoraj endokrynolog powiedziała, że teraz mogę spokojnie zachodzić w ciążę, bo mam na tyle hormonu ft4, żeby się nim podzielić z dzieckiem

Dobry wieczór! Jak ja się jutra nie mogę doczekać na pączki, oczywiście z budyniem! [emoji813]
Cały czas mam takie skurcze na @, że mam wrażenie jakbym zaraz miała już krwawić... Na szczęście nie jest to taki ból jak kiedyś, ale strasznie denerwują mnie te bóle.
Która z was w najbliższym czasie testuje?
Wysyłam każdej ciążowe fluidki. [emoji813]

Dobry wieczór! Jak ja się jutra nie mogę doczekać na pączki, oczywiście z budyniem! [emoji813]
Cały czas mam takie skurcze na @, że mam wrażenie jakbym zaraz miała już krwawić... Na szczęście nie jest to taki ból jak kiedyś, ale strasznie denerwują mnie te bóle.
Która z was w najbliższym czasie testuje?
Wysyłam każdej ciążowe fluidki. [emoji813]

Mnie też cały czas boli brzuch jak na @. Dlatego poleciałam dziś sprawdzić betę, żeby trochę się uspokoić. Koleżanka mnie pocieszała, że ją bolało do 3 tygodni i wszystko jest dobrze z jej dzidziusiem. Przy synu nic takiego nie miałam. Czemu nie sprawdzisz sobie bety?
Dziewczyny jutro testuje
Trzymajcie kciuki za kreseczki
1518029246-d322b276bc0e5fd8-aaaaaa.jpeg

Dobrze sie zapowiada [emoji6][emoji57]
Ale wierzyć mi sie nie chce [emoji23]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Trzymam kciuki ;) Wysyłam ciążowe fluidy ;).

reklama
Mnie też cały czas boli brzuch jak na @. Dlatego poleciałam dziś sprawdzić betę, żeby trochę się uspokoić. Koleżanka mnie pocieszała, że ją bolało do 3 tygodni i wszystko jest dobrze z jej dzidziusiem. Przy synu nic takiego nie miałam. Czemu nie sprawdzisz sobie bety?

Trzymam kciuki ;) Wysyłam ciążowe fluidy ;).
Na betę idę w poniedziałek, niestety dopiero wtedy mogę iść.

Do góry