reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Chociaż trochę boję się soboty bo to termin @. Ale ma drugie tak jak pisałyście testy w tą stronę raczej się nie mylą. No i w sobotę zrobię drugi test. :)

Zaszłam w ciążę przy tsh 2. Wtedy też miałam 2.5 ale byliśmy nad morzem i spadło do 2.
Byłam u lekarza rodzinnego potwierdził słowa gina. Mówił że są nowe wytyczne i tsh może być do 2.5 i że lekarze zbyt pochopnie przypisują eutyrox czasami nie widząc wyników ft3 i ft4 i reszty

Ja mam tsh 2,1 i też myślałam,że za wysokie,ale już 3 lekarzy mi powiedziało,że jest ok, jak zleci to tylko lepiej,ale że pod wpływem stresu pewnie skoczyło trochę (w listopadzie było 1,4) . Osobiście chce zbic trochę,nie lekami,ale się odstresować

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Powtórzyłam bete, żeby się trochę uspokoić, wynik 221,30[emoji7]. Przyrost w normie [emoji5]. Czyli narazie wszystko jest dobrze. Progesteron też mam w normie [emoji5]. Mam nadzieję, że będzie tak dalej[emoji4].

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Zaszłam w ciążę przy tsh 2. Wtedy też miałam 2.5 ale byliśmy nad morzem i spadło do 2.
Byłam u lekarza rodzinnego potwierdził słowa gina. Mówił że są nowe wytyczne i tsh może być do 2.5 i że lekarze zbyt pochopnie przypisują eutyrox czasami nie widząc wyników ft3 i ft4 i reszty

No to dobrze ;) może moja woli stare wytyczne, ale to tylko lepiej, jeśli do 2,5 może być ;)

Piorunem ja to sobie myślę, że nie ma co się leczyć przez internet i forum. Lekarze znają nasze organizmy. Mój mnie leczy długo i ufam mu aczkolwiek jeśli długo nie cyknie to będę go męczyć.
Na razie starania odpadają na jakiś czas. Nie mam do tego głowy. Zawodowe życie wzywa :)
Ci prawda @ dalej nie ma!! Endometrium miałam wczoraj duże jak przed @ a tu sucho i tylko brzuch boli

Ja tam nigdy się jeszcze nie starałam. Badania hormonalne miałam dlatego, że moja ginekolog co jakiś czas mówi, żeby zrobić, ale zawsze wszystko miałam ok. Zobaczymy jak zaczniemy starania ;p choć nie wiem kiedy to nastąpi...

reklama
Do góry