reklama
EklerkaDaria
Fanka BB :)
Nie wątpię . Na pewno wszystko będzie dobrze!
1
174974
Gość
Wiktorka88 O
Zaszłam w ciążę przy tsh 2. Wtedy też miałam 2.5 ale byliśmy nad morzem i spadło do 2.
Byłam u lekarza rodzinnego potwierdził słowa gina. Mówił że są nowe wytyczne i tsh może być do 2.5 i że lekarze zbyt pochopnie przypisują eutyrox czasami nie widząc wyników ft3 i ft4 i reszty
Byłam u lekarza rodzinnego potwierdził słowa gina. Mówił że są nowe wytyczne i tsh może być do 2.5 i że lekarze zbyt pochopnie przypisują eutyrox czasami nie widząc wyników ft3 i ft4 i reszty
raz_dwa_trzy
Ja mam tsh 2,1 i też myślałam,że za wysokie,ale już 3 lekarzy mi powiedziało,że jest ok, jak zleci to tylko lepiej,ale że pod wpływem stresu pewnie skoczyło trochę (w listopadzie było 1,4) . Osobiście chce zbic trochę,nie lekami,ale się odstresować
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Otoona
Powtórzyłam bete, żeby się trochę uspokoić, wynik 221,30[emoji7]. Przyrost w normie [emoji5]. Czyli narazie wszystko jest dobrze. Progesteron też mam w normie [emoji5]. Mam nadzieję, że będzie tak dalej[emoji4].
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
piorunem
Zaszłam w ciążę przy tsh 2. Wtedy też miałam 2.5 ale byliśmy nad morzem i spadło do 2.
No to dobrze może moja woli stare wytyczne, ale to tylko lepiej, jeśli do 2,5 może być
Wiktorka88 O
Piorunem ja to sobie myślę, że nie ma co się leczyć przez internet i forum. Lekarze znają nasze organizmy. Mój mnie leczy długo i ufam mu aczkolwiek jeśli długo nie cyknie to będę go męczyć.
Na razie starania odpadają na jakiś czas. Nie mam do tego głowy. Zawodowe życie wzywa
Ci prawda @ dalej nie ma!! Endometrium miałam wczoraj duże jak przed @ a tu sucho i tylko brzuch boli
Na razie starania odpadają na jakiś czas. Nie mam do tego głowy. Zawodowe życie wzywa
Ci prawda @ dalej nie ma!! Endometrium miałam wczoraj duże jak przed @ a tu sucho i tylko brzuch boli
reklama
Wiktorka88 O
Piorunem jak to nie wiesz?