1
reklama
piorunem
Fanka BB :)
Piorunem jak to nie wiesz?
No bo mieliśmy od lutego, ale właśnie jest luty i chyba jednak przesuniemy rozpoczęcie o trochę... Ja to jestem niezdecydowana ;p mamy jeszcze trochę czasu na podjęcie decyzji ;p
piorunem
Piorunem jak to nie wiesz?
Bo tak wiesz zacząć się starać licząc że na pewno się nie uda to trochę słabo
Wiktorka88 O
Trochę tak choć ja bym chciała żeby się teraz nie udało
piorunem
Trochę tak choć ja bym chciała żeby się teraz nie udało
Najgorsze jest to, że ja wszystko zawsze mam zaplanowane i nie lubię jak coś jest nie po mojej myśli, a tego do końca nie zaplanuję... Bo jakbym wiedziała, że się uda za pierwszym razem to bym się postarała w sierpniu dopiero ;p
Trzymam kciuki [emoji7]
Na pewno będzie wszystko dobrze :*Powtórzyłam bete, żeby się trochę uspokoić, wynik 221,30[emoji7]. Przyrost w normie [emoji5]. Czyli narazie wszystko jest dobrze. Progesteron też mam w normie [emoji5]. Mam nadzieję, że będzie tak dalej[emoji4].
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
irminka1231
Bylam u ginekologa.u niego pierwszy raz.swietny lekarz.zrobil usg obejrzal wszystko i powiedzial ze wszystko idealnie.juz po owulacji i macica pieknie przygotowana.tak wiec teraz potrzebne tylko szczescie☺co ciekawe temperatura rano skoczyla dosc mocno a test owu dzis dopiero pozytywny.lekarz mowi ze owu raczej wczoraj byla.dodam ze ten test co go dzis robilam byl innej firmy co robilam przez ostatnie dni.Ginekolog prfilaktycznie dal mi progesteron zwiazku z historia z poprzedniego cyklu.Duphaston.oby teraz sie udalo.trzymajcie kciuki
Otoona
Trzymam mocno kciuki ;*. Pozytywne myślenie to podstawa i wyluzowanieBylam u ginekologa.u niego pierwszy raz.swietny lekarz.zrobil usg obejrzal wszystko i powiedzial ze wszystko idealnie.juz po owulacji i macica pieknie przygotowana.tak wiec teraz potrzebne tylko szczescie☺co ciekawe temperatura rano skoczyla dosc mocno a test owu dzis dopiero pozytywny.lekarz mowi ze owu raczej wczoraj byla.dodam ze ten test co go dzis robilam byl innej firmy co robilam przez ostatnie dni.Ginekolog prfilaktycznie dal mi progesteron zwiazku z historia z poprzedniego cyklu.Duphaston.oby teraz sie udalo.trzymajcie kciuki
reklama
Mamulkakubusia
dziewczyny pomocy!
czym mogę pozbyc się wszy! ? zalapalam od jakieś baby u lekarza chyba
czym mogę pozbyc się wszy! ? zalapalam od jakieś baby u lekarza chyba