reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Cześć
Jadę dziś z młodym na kontrolę do nowego pediatry
Ja sama chodzę zasmarkana od dwóch dni :/
Też piję jedną tabletkę kwasu na dzień

A jakie masz tsh?
2.60 mówi że u kobiet starających się jest ok i ft3 i ft4 w normie. Jedyne co to kazał nie robić testów owulacyjnych i po prostu się wyluzować. Zważywszy, że dalej karmie to i prolaktyna w normie 24. Okresu dalej nie mam tylko mdłości i ból brzucha jak na @. Powinnam mieć 2 dni temu. Lekarz podejrzewa że owu mialam późno bo kolo 19/20 dc.poczekam jeszcze z kilka dni i zrobię test

2.60 mówi że u kobiet starających się jest ok i ft3 i ft4 w normie. Jedyne co to kazał nie robić testów owulacyjnych i po prostu się wyluzować. Zważywszy, że dalej karmie to i prolaktyna w normie 24. Okresu dalej nie mam tylko mdłości i ból brzucha jak na @. Powinnam mieć 2 dni temu. Lekarz podejrzewa że owu mialam późno bo kolo 19/20 dc.poczekam jeszcze z kilka dni i zrobię test

Serio? Mi przy TSH 1,4 powiedziała ginekolog, że jest w górnej granicy, jeśli chcielibyśmy starać się o dziecko...

Serio? Mi przy TSH 1,4 powiedziała ginekolog, że jest w górnej granicy, jeśli chcielibyśmy starać się o dziecko...
Cześć mało sie tu udzielam, ale tez wydaje mi sie zbyt wysokie mój endokrynolg mówił ze 1.5 to max dla kobiety starajacej sie o dziecko. Zgadzam sie z piorunem.

Tez dostałam skierowanie od rodzinnej na tsh ft3 ft4 morfologia, żelazo, kreatynina, AST i Lipidogram. Zobaczymy co tam się dzieje, ale pójdę chyba dopiero po urlopie, bo teraz nie zdążę. Chyba, że jakimś cudem jutro mi się uda. Miłego dnia. :)

reklama
Do góry