Mamulkakubusia
Fanka BB :)
ja mam jest ich coraz miej.. lekarz powiedział że nic.złego ale zobaczymy na.kolejnej wizycieA mialyscie bądź macie plamienia brązowe podczas ciąży ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam jest ich coraz miej.. lekarz powiedział że nic.złego ale zobaczymy na.kolejnej wizycieA mialyscie bądź macie plamienia brązowe podczas ciąży ?
A jakie masz tsh?Ja wróciłam od gina... mówi że owu była pewnie spóźniona, hormony w normie tarczyca mam się nie przejmować. Ciąży nie widać l, ale mimo boli brzucha @ też brak. Wczoraj miałam plamienia dziś nic. Kurcze dumniejsza jak przyjdzie @ to odstawiamy starania, ale niech w końcu sobie przyjdzie!
Dzieki zapisze sobie.Biedzie rezerwowy.Ja jutro ide na pierwsza wizyte do Owczarka.Błaszczyk chyba mi moj jeden porod odbierał.chyba ten bo wiem ze jest dwóch o tym nazwisku.
Wiesz co raczej po terminie @ a na 12.02 mi wypada, może będzie prezent na walentynkiDziewczyny czy Wam tez tak sie dłuży czas do @ ? Chciałabym miec jakies objawy chociaż wydumane, a tu nic, owu jakaś taka niezdecydowana - jak miałam wszystkie objawy to testy owu nie były takie 100%, jak test owu wyszedł pozytywny to nie bylo innych objawów owu, ani brzucha, ani śluzu, nic
Zgłupiałam calkiem, łykam dupka, mam nadzieje, ze owu nie przyblokował :| Testuje ktos w okolicy 18-20 ? @Natyyy kiedy testujesz?