reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Ja wróciłam od gina... mówi że owu była pewnie spóźniona, hormony w normie tarczyca mam się nie przejmować. Ciąży nie widać l, ale mimo boli brzucha @ też brak. Wczoraj miałam plamienia dziś nic. Kurcze dumniejsza jak przyjdzie @ to odstawiamy starania, ale niech w końcu sobie przyjdzie!
A jakie masz tsh?

Dziewczyny czy Wam tez tak sie dłuży czas do @ ? Chciałabym miec jakies objawy chociaż wydumane, a tu nic, owu jakaś taka niezdecydowana - jak miałam wszystkie objawy to testy owu nie były takie 100%, jak test owu wyszedł pozytywny to nie bylo innych objawów owu, ani brzucha, ani śluzu, nic
Zgłupiałam calkiem, łykam dupka, mam nadzieje, ze owu nie przyblokował :| Testuje ktos w okolicy 18-20 ? @Natyyy kiedy testujesz?
Wiesz co raczej po terminie @ a na 12.02 mi wypada, może będzie prezent na walentynki

reklama
Cześć dziewczyny :) mi już przeszło i jesten pełna energii i mega nastawiona na kolejne staranka :) co jak co ale dziecko to ja sobie wystaram!! Nie ma innej opcji :) może być nawet za kilka cykli hehe
@Migdalove czy mogę Cię poprosić o zmianę danych? 7cs i termin @ na 3.03 i proszę z wiruskami koniecznie żebym się pozniej znalazła po drugiej stronie tabelki hehe :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry