reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Wiesz co mnie boli brzuch dziś cały dzień. Ob czytałam już chyba wszystkie strony na necie i piszą, że to może być efekt zagnieżdżania się oraz tego, że macica się zmienia w 4 tc. Jutro dla pewności lecę zrobić znów betę, muszę się uspokoić bo się martwię tymi bólami. Nie są one jakieś mega mocne ale czuję macicę cały dzień szczególnie po prawej stronie. Gazy też mam ,często chodzę siku i tak dziwnie mi bulgocze w brzuchu czasami jak leże.
Dokładnie mam to samo co Ty! Z tymi gazami i brzuchem jak leżę. Do tego jak się kochaliśmy to w pozycji jednej strasznie mnie bolało po lewej stronie, tej którą miałam operowaną. Taki tępy ból, tłumaczę sobie, że może przy tych zmianach ta strona jest wrażliwa i dlatego mnie tak zabolało. No nic, wizyta u lekarza mnie uspokoi. :)

reklama
Dokładnie mam to samo co Ty! Z tymi gazami i brzuchem jak leżę. Do tego jak się kochaliśmy to w pozycji jednej strasznie mnie bolało po lewej stronie, tej którą miałam operowaną. Taki tępy ból, tłumaczę sobie, że może przy tych zmianach ta strona jest wrażliwa i dlatego mnie tak zabolało. No nic, wizyta u lekarza mnie uspokoi. :)
Ja uniakm seksu jak ognia teraz. Zresztą mąż też nie chce bo boi się o dziecko po tym poronieniu. Jakby nie było teraz zamieszka tam mała istotka, która z biegiem czasu zacznie się rozpychać to też organizm musi się przygotować odpowiednio ;) Kiedy masz wizytę??

Ja uniakm seksu jak ognia teraz. Zresztą mąż też nie chce bo boi się o dziecko po tym poronieniu. Jakby nie było teraz zamieszka tam mała istotka, która z biegiem czasu zacznie się rozpychać to też organizm musi się przygotować odpowiednio ;) Kiedy masz wizytę??
Dzisiaj za późno wstałam i nie zadzwoniłam do gina, jutro na bank dzwonię i chcę w następny piątek mieć wizytę. :)

Mój mąż to tak naprawdę jak zrobiłam te testy w sobotę i mu pokazywałam to tylko mówił weźmy to na spokojnie. Wiem, że się bał cieszyć bo sam był niepewny czy to na pewno ciąża. Pierwszy raz widziałam radość w jego oczach jak pokazałam mu wynik z bety, wtedy dopiero zaczął się cieszyć czyli wczoraj ;).

Dzisiaj za późno wstałam i nie zadzwoniłam do gina, jutro na bank dzwonię i chcę w następny piątek mieć wizytę. :)
Jutro wstań koniecznie wcześniej, żeby zadzwonić ;). Ja tak już bym chciała środę w następnym tygodniu a tu jeszcze cały tydzień. Pytałam czy dałoby się szybciej ale niestety wszystko zajęte a że idę pierwszy raz to jeszcze nie mam chodów ;p.

Jutro wstań koniecznie wcześniej, żeby zadzwonić ;). Ja tak już bym chciała środę w następnym tygodniu a tu jeszcze cały tydzień. Pytałam czy dałoby się szybciej ale niestety wszystko zajęte a że idę pierwszy raz to jeszcze nie mam chodów ;p.
Ja to wstałam, ale na chwilę oko zamknęłam i chwila zamieniła się w 2 godziny. Jak się obudziłam to mojemu śniadanie robiłam jo zawsze przychodzi w przerwie w pracy, potem wzięłam się za robotę w domu i przysiadlam do fizyki i wtedy przypomniało mi się o lekarzu. Ustawiłam sobie przypomnienie. Ogólnie rozkojarzona chodzę, jeszcze uszy mi przytkało całkiem, chyba zatoki mam zawalone bo tak czuję... Masakra jakaś!

Witam się w 23dc.
Gratuluję dwóch kreseczek.
Wczoraj wizyta u gina, żeby sprawdzić czy pęcherzyk pękł no i wszystko ładnie. Teraz jeżeli znów się nie uda to gin powiedziała, żeby teraz mąż zrobił badania i mamy się do niej zgłosić z wynikami, jeżeli będą ok to wtedy wyśle mnie na badania hormonalne. Na ten cykl raczej nie liczę bo w okresie owulacji było tylko jedno przytulanie, bo dopadła nas choroba i mąż przez leki był trochę niedysponowany. Ale może akurat ten jeden raz to był złoty strzał :D A dziś wizyta u endo. Powiedziała, że jesteśmy na dobrej drodze. Tsh niby pomału spada ale ft4 na dobry poziomie, więc jest w miarę ok i w ciążę mogę spokojnie zachodzić.
@Migdalove super ten pomysł z walentynkami, czekamy tu wszyscy na relacje :) Narzeczony nic się nie domyślą?
A co do witamin to też łykam Femibion 0

Witam się w 23dc.
Gratuluję dwóch kreseczek.
Wczoraj wizyta u gina, żeby sprawdzić czy pęcherzyk pękł no i wszystko ładnie. Teraz jeżeli znów się nie uda to gin powiedziała, żeby teraz mąż zrobił badania i mamy się do niej zgłosić z wynikami, jeżeli będą ok to wtedy wyśle mnie na badania hormonalne. Na ten cykl raczej nie liczę bo w okresie owulacji było tylko jedno przytulanie, bo dopadła nas choroba i mąż przez leki był trochę niedysponowany. Ale może akurat ten jeden raz to był złoty strzał :D A dziś wizyta u endo. Powiedziała, że jesteśmy na dobrej drodze. Tsh niby pomału spada ale ft4 na dobry poziomie, więc jest w miarę ok i w ciążę mogę spokojnie zachodzić.
@Migdalove super ten pomysł z walentynkami, czekamy tu wszyscy na relacje :) Narzeczony nic się nie domyślą?
A co do witamin to też łykam Femibion 0
Rozmawiam z narzeczonym tak jakbym dalej oczekiwała na @. On ma nadzieję o czuję, że się udało ale nie podejrzewa, że zrobiłam test. ;)

Ze mną jest teraz tragicznie, przychodzi 20 a ja jestem zmęczona i senna. Wczoraj o 21 byłam już w łóżku a o 22 już spałam. Kiedyś to ja spać chodziłam ok 24 albo 1. Co ta ciąża robi z kobietą [emoji14]

Ja narazie biorę tylko kwas foliowy. Zrobiłam badanie na poziom kwasu ale jeszcze czekam na wyniki.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ze mną jest teraz tragicznie, przychodzi 20 a ja jestem zmęczona i senna. Wczoraj o 21 byłam już w łóżku a o 22 już spałam. Kiedyś to ja spać chodziłam ok 24 albo 1. Co ta ciąża robi z kobietą [emoji14]

Ja narazie biorę tylko kwas foliowy. Zrobiłam badanie na poziom kwasu ale jeszcze czekam na wyniki.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam siedzę długo, zasnąć nie mogę i w dzień to bym spała i spała, ogólnie to już teraz senna jestem ale czekam na film. [emoji23]

Do góry