Też bym chciała nie mócJa dziś jadłam pieczonego oscypka z konfiturą żurawinowa i .... Niestety białego wina już też nie mogę [emoji23][emoji23]
reklama
kobieta90
Fanka BB :)
Cześć tak jak pisałam, wzięłam w tym cyklu na luz dziewczyny, które brały clo- gin kazał wziąć 2 tabletki w 6 dc (poprzednio wzięłam w 5 dc), reszta dni po 1... I tu pojawia się problem- dziś 10 dc. Mam brać ten clo dziś też czy nie?
EklerkaDaria
Może z zazdrości nasikała? Ale fakt jest taki, że koty to złośliwe cholery ale i takDzisiaj wyskoczyła w 4tc a za mną 3 całe tygodnie. Owulacja była prawdopodobnie w 10dc jak w poprzednim cyklu. Czyli dzisiaj 12dpo. Nudności mogą być też u mnie z nerwów bo dzisiaj bardzo zdenerwowana chodzę przez kota... Nasikała przy mnie na nasze łóżko... Ja nie wiem co z nią jest nie tak, Muffinka (jej matka) nigdy nie narobiła poza kuwetą...
Jak najbardziej będzie widział .Dziewczyny wiem ze to moze glupie pytanie 7 lutego ide do ginekologa a to bedzie akurat 17 dzien cyklu i wtedy moze byc tuz po owulacji lub przed.czy ginekolog robioc mi usg ktore na pewno bedzie robił bedzie w stanie mi to powiedziec czy owulacja juz była. Cykle mam 31 -32 dni.Pierwszy raz ide do ginekologa w trakcie starań.to drugi cykl dopiero.
Super! Gratulacje wielkie!!!Tak migdalove, dzis 2 testy, jeden z rana i drugi z popoludnia lekkie kreski. Celowo testy innej firmy wiec to raczej nie pomylka. Zobaczymy co bedzie.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Wow! Co za wysyp! Gratuluje! Super! Wysokiej bety życzęDziewczyny zrobiłam dziś dwa testy z różnych firm i do 5 minut pojawiła się druga kreska. Nie jest jakaś super różowa ale ją widać. A wczorajszy test jak zrobiłam był negatywny. Później coś mnie tknelo i poszłam po 20 minutach zobaczyć bo jeszcze raz i była druga kreska tylko trzeba było się przyglądać bardziej. Boję się jak cholera. Mam nadzieję że na prawdę się udało. Sama nie mogę uwierzyć że jest druga kreska.
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie bardzo rozumiem. Od którego dc masz brać? Ja brałam od 3 dc przez 5 dni. Ty bierzesz od 6dc? 6dc wzięłaś 2tabl 7-8-9-10 po 1 tabletce? Jeśli tak to powinnaś dzisiaj tez wziąć według mnie.Cześć tak jak pisałam, wzięłam w tym cyklu na luz dziewczyny, które brały clo- gin kazał wziąć 2 tabletki w 6 dc (poprzednio wzięłam w 5 dc), reszta dni po 1... I tu pojawia się problem- dziś 10 dc. Mam brać ten clo dziś też czy nie?
1
174974
Gość
Wątpię czy z zazdrości, jest częściej w domu od Muffinki bo Muffinka lubi na dworze biegać, Bunia jest przytulakiem więc jest więcej tulona a Muffinka mniej bo niezbyt lubi wtedy przeczy to zazdrości. Prędzej może jakaś zemsta, przestraszyła się suszarki do włosów dzisiaj rano i może przez to później przyszła się zemścić... Szkoda mówić.Może z zazdrości nasikała? Ale fakt jest taki, że koty to złośliwe cholery ale i tak
Jak najbardziej będzie widział .
Super! Gratulacje wielkie!!!
Wow! Co za wysyp! Gratuluje! Super! Wysokiej bety życzę
Nie bardzo rozumiem. Od którego dc masz brać? Ja brałam od 3 dc przez 5 dni. Ty bierzesz od 6dc? 6dc wzięłaś 2tabl 7-8-9-10 po 1 tabletce? Jeśli tak to powinnaś dzisiaj tez wziąć według mnie.
kobieta90
Miałam brać od 6dc. Myślałam, że 2 by nadrobić [emoji6] to mój drugi cykl na tym, a w poprzednim miałam brać od 5 DC. Wolałam się upewnić.Może z zazdrości nasikała? Ale fakt jest taki, że koty to złośliwe cholery ale i tak
Jak najbardziej będzie widział .
Super! Gratulacje wielkie!!!
Wow! Co za wysyp! Gratuluje! Super! Wysokiej bety życzę
Nie bardzo rozumiem. Od którego dc masz brać? Ja brałam od 3 dc przez 5 dni. Ty bierzesz od 6dc? 6dc wzięłaś 2tabl 7-8-9-10 po 1 tabletce? Jeśli tak to powinnaś dzisiaj tez wziąć według mnie.
Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom
J
Jabłuszkowa
Gość
Ja też mam @. Także kolejny cykl będziemy się starać. Mam problem bo męża będę miała obok tylko przez trzy dni w domu. W dzień owu i dwa dni po... tak na chłopca akurat
EklerkaDaria
Mogłaś wziąć 2. Ja w pierwszym cyklu się zakręciłam i wzięłam po 2 przez 5 dnMiałam brać od 6dc. Myślałam, że 2 by nadrobićto mój drugi cykl na tym, a w poprzednim miałam brać od 5 DC. Wolałam się upewnić.
Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Oby nie przyszłaCześć
Zaczynam czuć bodbrzusze na @
Zawsze to coś. Nieraz wystarczy jeden, ale ten szczęśliwyJa też mam @. Także kolejny cykl będziemy się starać. Mam problem bo męża będę miała obok tylko przez trzy dni w domu. W dzień owu i dwa dni po... tak na chłopca akurat
reklama
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
U mnie cien pociemnial
Do @ 3 dni.
Do @ 3 dni.