reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Ja używam aplikacji Flo

dqprj44jvvvhz460.png
Też ja mam A nawet nie wiedziałam że tam jest taka funkcja.. Dzięki :)

Cześć
Eklerka ja mam syna po clo :)
Migdalove nie wchodzi mi to na tabelkę co wstawilas :/ i zdrówka życzę
Mojemu małemu coś nie chce przechodzić ta choroba :(
Ja dalej czekam na @ jak na złość nie przychodzi
Zdrowia dla synka. Mój do niedzieli na antybiotyku jeszcze, ale już jest zdecydowanie lepiej i kota w domu już dostaje ;).
Ja po badaniu. Wyniki za 3h okolo. Wylałam dziś morze łez nawet u babki w laboratorium jej ryczałam

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
To czekamy na ładny wynik! ✊✊✊ Emocje i hormony szaleją ;)

A nie powinno się mierzyć po 6h snu? U mnie to akurat około 9.

dqprj44jvvvhz460.png
Teoretycznie wystarczy 1h odpoczynku jeśli się nie da mierzyć rano. Ale ja piszę tak jak jest w tej metodzie którą stosuję, tzn najlepiej max do 7.30 bo potem mogą wychodzić zakłócenia, ale oczywiście nie muszą, zależy od osoby.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

A mi się przyplątała jakaś infekcja i pieczenie :crazy: zaraz się okaże że mam zmarnowany cykl, a już blisko owulki . Idę dzisiaj do gina na szczęście, ale już mam obawy że skończy sie to leczeniem...

Teoretycznie wystarczy 1h odpoczynku jeśli się nie da mierzyć rano. Ale ja piszę tak jak jest w tej metodzie którą stosuję, tzn najlepiej max do 7.30 bo potem mogą wychodzić zakłócenia, ale oczywiście nie muszą, zależy od osoby.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Może dokończę cykl mierząc o tej 9 a następny spróbuję Twoją [emoji4]

dqprj44jvvvhz460.png

Migdalove znalazłam ale nie ma mnie tam :(
kiedyś prosiłam o dopisanie ;)
Ja wiem kochana, wczoraj prosiłam o ponowne prośby. Nie dodałam Cię i wiele innych nowych dziewczyn prze to, że miałam problemy w domu i głowy nie miałam by ogarniać tabelkę. Ale teraz jestem już w pełnej gotowości. :)

reklama
dziewczyny czy któraś może powiedzieć mi coś na temat tych brązowych plamien?
u.mnie to wygląda tak że raz.jest a raz nawet przez cały.dzień nic.nie leci
zawsze rano i wieczorem.. więc jak to z tym jest? coś złego ?czy normalne? lekarz za tydzień

Do góry