1
reklama
EklerkaDaria
Fanka BB :)
Ja mam synusia po pełnej stymulacji clo +pregnyl + duphaston . Tez teraz brałam clo przez 3 cykle tylko od 3 dc przez 5 dni.@EklerkaDaria dziękuję za wsparcie :* a czy jest tu ktos komu udalo się z clo? lekarz zalecil mi narazie 1 tabletke dziennie od 2 dc przez 5 dni.
Zgadza się@EklerkaDaria podczas okresu też nie usuwają.. mi chirurg jak umawiał na wizytę to powiedział ze jakbym okres dostałam mam dzwonic i przekładać termin usunięcia zębów
Tak myślałam, że choroba cię rozłoży. Mnie tez dopadła niestety i dzisiaj jeszcze gorzej jest. Zapodałam sobie leki i czekam na poprawę.I tak rozłożyła mnie choroba, gorączka, ledwo chodzę. ;( Nawet do kuchni dojść nie mogę... Więc nigdzie pojechać nie mogłam.
Zdrowia ci życzę
Odpoczywaj i się kuruj! :*I tak rozłożyła mnie choroba, gorączka, ledwo chodzę. ;( Nawet do kuchni dojść nie mogę... Więc nigdzie pojechać nie mogłam.
1
174974
Gość
Ja mam synusia po pełnej stymulacji clo +pregnyl + duphaston . Tez teraz brałam clo przez 3 cykle tylko od 3 dc przez 5 dni.
Zgadza się
Tak myślałam, że choroba cię rozłoży. Mnie tez dopadła niestety i dzisiaj jeszcze gorzej jest. Zapodałam sobie leki i czekam na poprawę.
Zdrowia ci życzę
Dzięki dziewczyny [emoji813]Odpoczywaj i się kuruj! :*
wisienka94
Ja po badaniu. Wyniki za 3h okolo. Wylałam dziś morze łez nawet u babki w laboratorium jej ryczałam
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
1
174974
Gość
Może nie wchodzić po samym klikaniu, najlepiej przepisać, dlatego dałam wam krótki link tnij.at/starania2018 łatwy do zapamiętania i do przepisaniaCześć
Eklerka ja mam syna po clo
Migdalove nie wchodzi mi to na tabelkę co wstawilas :/ i zdrówka życzę
Mojemu małemu coś nie chce przechodzić ta choroba
Ja dalej czekam na @ jak na złość nie przychodzi
Misza95
Moderator
Trzymam kciuki. Daj znac koniecznieJa po badaniu. Wyniki za 3h okolo. Wylałam dziś morze łez nawet u babki w laboratorium jej ryczałam
@Migdalove wygrzewaj sie, odpoczywaj, zdrowka
1
174974
Gość
Oby wynik był pozytywny. A ile dni po owu jesteś kochana?Ja po badaniu. Wyniki za 3h okolo. Wylałam dziś morze łez nawet u babki w laboratorium jej ryczałam
reklama
wisienka94
13 ale zawsze w 13dpo dostawałam @Oby wynik był pozytywny. A ile dni po owu jesteś kochana?