My Ci na to pytanie nie odpowiemy. Ja mimo wszystko próbowałbym do jakiegokolwiek lekarza się dostać żeby sprawdził co się dziejedziewczyny czy któraś może powiedzieć mi coś na temat tych brązowych plamien?
u.mnie to wygląda tak że raz.jest a raz nawet przez cały.dzień nic.nie leci
zawsze rano i wieczorem.. więc jak to z tym jest? coś złego ?czy normalne? lekarz za tydzień
reklama
gaga92
Fanka BB :)
Ja wiem kochana, wczoraj prosiłam o ponowne prośby. Nie dodałam Cię i wiele innych nowych dziewczyn prze to, że miałam problemy w domu i głowy nie miałam by ogarniać tabelkę. Ale teraz jestem już w pełnej gotowości.
O to mnie dopisz Agata 26 lat małopolska jeden aniołek i syn, @ nie wiadomo, pierwszy cykl starań coś jeszcze ?
Heh raczej Rotzera tu możesz poczytać Link do: Metoda Rötzera - INERMoże dokończę cykl mierząc o tej 9 a następny spróbuję Twoją [emoji4]
Ale może następny będzie dopiero za 36 tygodni
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
1
174974
Gość
To wszystko, jak tylko wejdę na kompa to Cię wpisze. Tak czy inaczej na pewno dzisiaj się pojawisz.O to mnie dopisz Agata 26 lat małopolska jeden aniołek i syn, @ nie wiadomo, pierwszy cykl starań coś jeszcze ?
Bardzo bym chciała ale z moimi cyklami to nie będzie takie proste [emoji17]Heh raczej Rotzera tu możesz poczytać Link do: Metoda Rötzera - INER
Ale może następny będzie dopiero za 36 tygodni
gaga92
Fanka BB :)
Super dziękiTo wszystko, jak tylko wejdę na kompa to Cię wpisze. Tak czy inaczej na pewno dzisiaj się pojawisz.
Mam nadzieję że do wakacji się uda
1
174974
Gość
Oby udało się jak najszybciej!Super dzięki
Mam nadzieję że do wakacji się uda
reklama
Niestety to zależy tylko od owulacjiDziękuję
są może jakieś domowe sposoby żeby @ przyszła?