reklama
Możliwe, wtedy i @ przyjdzie później.Zastanawia mnie to że jak 14 grudnia miałam ostatnią @ a 18 stycznia byłam u gin i ona mówiła ze rośnie tam jakieś jajeczko to czy jest możliwe że ono jeszcze dojrzeje i pęknie przed następną @
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
gaga92
Fanka BB :)
To na zajście też jest szansa?Możliwe, wtedy i @ przyjdzie później.
Jeśli była owu to zawsze jest szansa Owulacja zawsze się może opóźnić, ja w tym cyklu miałam dopiero ok 26 dnia.To na zajście też jest szansa?
Właściwie to opóźnienie @ wynika z opóźnienia owulacji.
1
174974
Gość
Albo z braku owulacji.Jeśli była owu to zawsze jest szansa Owulacja zawsze się może opóźnić, ja w tym cyklu miałam dopiero ok 26 dnia.
gaga92
Jeśli była owu to zawsze jest szansa Owulacja zawsze się może opóźnić, ja w tym cyklu miałam dopiero ok 26 dnia.
I jak żyć ile czekać
No tak, racja. Albo z ciąży. Chodzi mi o to, że ten pęcherzyk może jeszcze pęknąć, a wtedy @ na pewno się opóźni. Że @ nie spóźnia się tak po prostu sama z siebie, tylko to jest skutek czegoś i raczej nie da się jej wywołać domowym sposobem.Albo z braku owulacji.
EklerkaDaria
Kochana, żadne plamienia w ciąży nie są dobre. Mogą źle wróżyć ale nie muszą. Powinien lekarz zrobić usg i sprawdzić jaka jest przyczyna tych plamień. Który to jest tydzień? Czy to jest czas kiedy powinnaś mieć normalnie okres? Boli cię nadal brzuch, są skurcze czy tylko są te plamienia?dziewczyny czy któraś może powiedzieć mi coś na temat tych brązowych plamien?
u.mnie to wygląda tak że raz.jest a raz nawet przez cały.dzień nic.nie leci
zawsze rano i wieczorem.. więc jak to z tym jest? coś złego ?czy normalne? lekarz za tydzień
1
174974
Gość
Pewnie, że masz rację.No tak, racja. Albo z ciąży. Chodzi mi o to, że ten pęcherzyk może jeszcze pęknąć, a wtedy @ na pewno się opóźni. Że @ nie spóźnia się tak po prostu sama z siebie, tylko to jest skutek czegoś i raczej nie da się jej wywołać domowym sposobem.
Jak lekarz stwierdził, że u mnie 'taka natura' że mam cykle 40-80 dniowe to już do niego nie wróciłam... Jeszcze kazał mi sobie dziecko urodzić to się unormują, jak sam mnie badał w różnych fazach cyklu i pęcherzyk nie pękał i zamieniał się w torbiel. Na szczęście teraz mam super lekarza.
reklama
Mamulkakubusia
5 tydzień mamKochana, żadne plamienia w ciąży nie są dobre. Mogą źle wróżyć ale nie muszą. Powinien lekarz zrobić usg i sprawdzić jaka jest przyczyna tych plamień. Który to jest tydzień? Czy to jest czas kiedy powinnaś mieć normalnie okres? Boli cię nadal brzuch, są skurcze czy tylko są te plamienia?
brzuch tak.już.nie boli czasem tak.coś zaboli ale krótko bo zaraz.przechodzi
plamienia tylko są i to rzadko chociaż jak wstane szybko z łóżka i chodzę to czuje jak.leci. nie.ma tego.dużo.zawsze rano.i.wieczorem trochę i koniec...
okres już dawno miałam mieć..