reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Zastanawia mnie to że jak 14 grudnia miałam ostatnią @ a 18 stycznia byłam u gin i ona mówiła ze rośnie tam jakieś jajeczko to czy jest możliwe że ono jeszcze dojrzeje i pęknie przed następną @

reklama
Zastanawia mnie to że jak 14 grudnia miałam ostatnią @ a 18 stycznia byłam u gin i ona mówiła ze rośnie tam jakieś jajeczko to czy jest możliwe że ono jeszcze dojrzeje i pęknie przed następną @
Możliwe, wtedy i @ przyjdzie później.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Albo z braku owulacji.
No tak, racja. Albo z ciąży. Chodzi mi o to, że ten pęcherzyk może jeszcze pęknąć, a wtedy @ na pewno się opóźni. Że @ nie spóźnia się tak po prostu sama z siebie, tylko to jest skutek czegoś i raczej nie da się jej wywołać domowym sposobem.

dziewczyny czy któraś może powiedzieć mi coś na temat tych brązowych plamien?
u.mnie to wygląda tak że raz.jest a raz nawet przez cały.dzień nic.nie leci
zawsze rano i wieczorem.. więc jak to z tym jest? coś złego ?czy normalne? lekarz za tydzień
Kochana, żadne plamienia w ciąży nie są dobre. Mogą źle wróżyć ale nie muszą. Powinien lekarz zrobić usg i sprawdzić jaka jest przyczyna tych plamień. Który to jest tydzień? Czy to jest czas kiedy powinnaś mieć normalnie okres? Boli cię nadal brzuch, są skurcze czy tylko są te plamienia?

No tak, racja. Albo z ciąży. Chodzi mi o to, że ten pęcherzyk może jeszcze pęknąć, a wtedy @ na pewno się opóźni. Że @ nie spóźnia się tak po prostu sama z siebie, tylko to jest skutek czegoś i raczej nie da się jej wywołać domowym sposobem.

Pewnie, że masz rację.
Jak lekarz stwierdził, że u mnie 'taka natura' że mam cykle 40-80 dniowe to już do niego nie wróciłam... Jeszcze kazał mi sobie dziecko urodzić to się unormują, jak sam mnie badał w różnych fazach cyklu i pęcherzyk nie pękał i zamieniał się w torbiel. Na szczęście teraz mam super lekarza. :)

reklama
Kochana, żadne plamienia w ciąży nie są dobre. Mogą źle wróżyć ale nie muszą. Powinien lekarz zrobić usg i sprawdzić jaka jest przyczyna tych plamień. Który to jest tydzień? Czy to jest czas kiedy powinnaś mieć normalnie okres? Boli cię nadal brzuch, są skurcze czy tylko są te plamienia?
5 tydzień mam
brzuch tak.już.nie boli czasem tak.coś zaboli ale krótko bo zaraz.przechodzi
plamienia tylko są i to rzadko chociaż jak wstane szybko z łóżka i chodzę to czuje jak.leci. nie.ma tego.dużo.zawsze rano.i.wieczorem trochę i koniec...
okres już dawno miałam mieć..

Do góry