Myślisz ? Może bardziej czuły? Ja bym zrobiła dla świętego spokoju betę. A mają wyniki i nie daj Boże to nie ciąża to bym napisała do producenta. Ze wszystko pokazuje brak ciąży tylko ten test ciążę.. a testy raczej w tą stronę się nie mylą, bynajmniej nie te klasyczne. Bo rozumiem jakby ciąża była ale jej test nie wykazał, ale w drugą stronę.. wkurzyłabym się powiem szczerzeCześć dziewczyny. U mnie na teście jedna kreska także fałszywy alarm z tamtym elektronicznym. No i chyba nie ma sensu isc na bete
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
wisienka94
Fanka BB :)
Ja jestem załamanaMyślisz ? Może bardziej czuły? Ja bym zrobiła dla świętego spokoju betę. A mają wyniki i nie daj Boże to nie ciąża to bym napisała do producenta. Ze wszystko pokazuje brak ciąży tylko ten test ciążę.. a testy raczej w tą stronę się nie mylą, bynajmniej nie te klasyczne. Bo rozumiem jakby ciąża była ale jej test nie wykazał, ale w drugą stronę.. wkurzyłabym się powiem szczerze
Wiktorka88 O
Wisienka a ty coś bierzesz na owulacje i na pękanie pęcherzyków?
wisienka94
Ja biore samo clo od 2-5dc a pózniej nic nie biore bo mi same ładnie pękająWisienka a ty coś bierzesz na owulacje i na pękanie pęcherzyków?
Wiktorka88 O
Wisienka idź na tą betę bo to strasznie dziwna sytuacja...skoro na jednym mówiłaś że jest cień cienia drugi pozytywny to beta rozwieje wszystkie wątpliwości, a ty bedziesz wiedzieć na czym stoisz
Misza95
Moderator
@Mamulkakubusia w takim razie trzymam kciuki zeby wszystko bylo w porządku ❤
@wisienka94 lec na bete
Ja bylam dzisiaj u gina, 13 dc i niestety nic sie nie dzieje dostałam luteinę od 16 dc na wywołanie @ i zaczynam stymulacje z clo...
@wisienka94 lec na bete
Ja bylam dzisiaj u gina, 13 dc i niestety nic sie nie dzieje dostałam luteinę od 16 dc na wywołanie @ i zaczynam stymulacje z clo...
klaudka.22
Kolejny cykl starań przede mną. Myślałam że to gorzej przyjmę, bo czułam że to może być to.
Od tego miesiąca odpuszczam wsluchiwanie się w organizm, bo robi mnie w ciula
Od tego miesiąca odpuszczam wsluchiwanie się w organizm, bo robi mnie w ciula
No właśnie, teoretycznie jest to bezpieczne, czytałam że te dawki są bardzo małe, w dodatku to ząb a nie brzuch. Ale realia są takie, że dentyści się boją i nawet jak chcesz zrobić zdjęcie na własną odpowiedzialność, to w pracowni rtg ci nie zrobią. Moja siostra z tego powodu musi czekać jeszcze 2 miesiące z leczeniem kanałowym, dostała tylko lekarstwo, przed porodem więcej nikt nie zrobi.Raczej i tak jest za wcześnie na jakikolwiek wynik. Teraz robią rtg w tych kamizelkach ołowianych więc nie ma takiego dużego ryzyka, a prędzej czy później mnie to czeka. Nawet jeśli będę w ciąży. Jeśli nawet teraz bym była, to maleństwo ma dużą ochronę, barierę, przed zagrożeniami.
A bez zdjęcia rtg nikt nie podejmie się wyrwania tego okropieństwa.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
@wisienka94 idź na betę, będziesz mieć pewność. Dziwne z tym testem, przecież on chyba działa na tej samej zasadzie co te zwykłe.
reklama
1
174974
Gość
U mnie jest niestety konieczność, bo ten ząb może wyrządzić więcej krzywdy niż zrobienie zdjęcia rtg.W ciąży nie zrobią zdjęcia. Też jak robiłam to się mnie pytali. I chirurg szczękowy też pytał czy w ciąży nie jestem bo jeśli nie ma konieczności to w ciąży lepiej zębów nie usuwać