reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Ja coś się fatalnie czuje od popołudnia... kaszel meczy aż gardło zaczęło boleć, oczy mnie cisną i mam stan podgorączkowy chwilami. Chyba coś złapałam w przychodni jak byłam z synem i do tego było tak tam ciepło że te wirusy i bakterie miały raj :mad:.
A moze od małego zlapalas? Odpoczywaj, zdrowka :)

reklama
Witajcie, chciałabym do Was dołączyć, czytam Was już od dłuższego czasu. Mam 25 lat i to nasz 4 cykl starań. W tę niedzielę mam termin @. Jest to pierwszy cykl w którym zaczęłam używać testów owulacyjnych i mam nadzieję, że tym razem już pojawią się dwie kreski ;)

Witajcie, chciałabym do Was dołączyć, czytam Was już od dłuższego czasu. Mam 25 lat i to nasz 4 cykl starań. W tę niedzielę mam termin @. Jest to pierwszy cykl w którym zaczęłam używać testów owulacyjnych i mam nadzieję, że tym razem już pojawią się dwie kreski ;)
Witaj! Więc trzymamy kciuki ✊✊✊ Do niedzieli niedaleko. Jakieś przeczucia, objawy?

A mnie bardzo pobolewa brzuch.miewam częste skurcze.jutro idę do gina na kontrolę.3majcie kciuki

c55f0dw4ay49a7ki.png
Trzymam mocno kciuki kochana! :)

Mój tak samo, ma więcej chęci niż ja ;)
mnie dobija to jak widzę, ze przeżywa każdy negatywny test. Mam doła wtedy szczególnie że dbam bardzo o siebie, a na około zachodzą w ciążę moje koleżanki i zazwyczaj przez przypadek:no: piją, palą nie dbają o siebie. Gdzie tu sprawiedliwość!

Mój też przeżywa każdy negatywny test choć stara się tego po sobie nie pokazywać, bo widzi jak mnie rozbija każde pojawienie się @.

Ja coś się fatalnie czuje od popołudnia... kaszel meczy aż gardło zaczęło boleć, oczy mnie cisną i mam stan podgorączkowy chwilami. Chyba coś złapałam w przychodni jak byłam z synem i do tego było tak tam ciepło że te wirusy i bakterie miały raj :mad:.
Mnie też zaczyna coś rozbierać. :( Gardło boli, głowa, do tego taka jakaś słaba jestem i ciagle mi zimno. ;/
Tobie kochana życzę zdrówka!

Jedyne objawy to mdłości w tym momencie, ale nie wiem, czy to przypadkiem nie jest związane ze stresem, że już końcówka cyklu i zaraz po raz kolejny mogę się zawieść. Czuję, że się tak co miesiąc nakręcam i przeżywam później rozczarownie.

Witaj, super, że do nas dołączyłaś. :) Oby zamiast @ pokazały się piękne kreseczki. :)

reklama
Do góry