reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

1517518112-1d148f47a26d6c34-aaaaaa.png

Czy ja jestem normalna?

dqprj44jvvvhz460.png

reklama
Mój też. Ja sama to nie wiem czy kiedykolwiek bym się zdecydowała...
Mój tak samo, ma więcej chęci niż ja ;)
mnie dobija to jak widzę, ze przeżywa każdy negatywny test. Mam doła wtedy szczególnie że dbam bardzo o siebie, a na około zachodzą w ciążę moje koleżanki i zazwyczaj przez przypadek:no: piją, palą nie dbają o siebie. Gdzie tu sprawiedliwość!

Hej dziewczyny. Czytam Was ale ostatnio nie mam co napisac. Jutro jak sie uda to bede miala pierwsze usg w tym cyklu, ale pewnie się nie dostane... :(
@wisienka94 gratuluję :)

To ja jestem minimalistką, zawsze kupuję jeden. :D
Nieważne ile, ważne by był ten jeden ale pozytywny ;)
1517518112-1d148f47a26d6c34-aaaaaa.png

Czy ja jestem normalna?

dqprj44jvvvhz460.png
To jak najbardziej normalne. Ja wczoraj robiłam po nocy zakupy w tej aptece i niestety testy owu kupiłam a o ciążowych zapomniałam :(.
@shawty19 bardzo dziękuję czasami trzeba się gdzieś wygadać
Witaj. :) Możesz się wygadać, doradzimy jak możemy ;).

reklama
Nieźle, ja kupiłam chyba z 5 Nordtestow i 1 Jasmine, przetestowałam ostatnio tyle tego, i stwierdziłam, ze te 2 są i czule i w miare tanie, z tych Twoich to tylko pinka miałam i nic nie widziałam na nim, a na innych robionych w tym samym czasie widac więcej, wiec ten sobie zostaw na później, bo jest malo czuly, a jakie są te horieny?
I w ogóle moje przemyślenia są takie: Dobry test 25 może być czulszy niż byle jaka 10, robione z tego samego moczu mogą pokazac, ze jesteś i nie jesteś w ciąży, oczywiście pisze o niskim stężeniu bety ;)
Z tych nie robiłam jeszcze żadnego.. może podświadomość mi mówi, że skoro żaden mi jeszcze nie wyszedł to może któryś z tych pokaże choć cień [emoji4] [emoji23]

dqprj44jvvvhz460.png

Do góry