reklama
wisienka94
Fanka BB :)
Oczywiście ja to i większe zapasy robilam
Czy ja jestem normalna?
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ilma
Mój tak samo, ma więcej chęci niż jaMój też. Ja sama to nie wiem czy kiedykolwiek bym się zdecydowała...
mnie dobija to jak widzę, ze przeżywa każdy negatywny test. Mam doła wtedy szczególnie że dbam bardzo o siebie, a na około zachodzą w ciążę moje koleżanki i zazwyczaj przez przypadek piją, palą nie dbają o siebie. Gdzie tu sprawiedliwość!
W tym cyklu zrobiłam już 10 testów [emoji23]Oczywiście ja to i większe zapasy robilam
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
1
174974
Gość
To ja jestem minimalistką, zawsze kupuję jeden.
Czy ja jestem normalna?
Misza95
Moderator
Hej dziewczyny. Czytam Was ale ostatnio nie mam co napisac. Jutro jak sie uda to bede miala pierwsze usg w tym cyklu, ale pewnie się nie dostane...
@wisienka94 gratuluję
@wisienka94 gratuluję
EklerkaDaria
Nieważne ile, ważne by był ten jeden ale pozytywnyTo ja jestem minimalistką, zawsze kupuję jeden.
To jak najbardziej normalne. Ja wczoraj robiłam po nocy zakupy w tej aptece i niestety testy owu kupiłam a o ciążowych zapomniałam .
Czy ja jestem normalna?
Witaj. Możesz się wygadać, doradzimy jak możemy .@shawty19 bardzo dziękuję czasami trzeba się gdzieś wygadać
EklerkaDaria
Trzymam kciuki żebyś jednak się dostałaHej dziewczyny. Czytam Was ale ostatnio nie mam co napisac. Jutro jak sie uda to bede miala pierwsze usg w tym cyklu, ale pewnie się nie dostane...
@wisienka94 gratuluję
reklama
Z tych nie robiłam jeszcze żadnego.. może podświadomość mi mówi, że skoro żaden mi jeszcze nie wyszedł to może któryś z tych pokaże choć cień [emoji4] [emoji23]Nieźle, ja kupiłam chyba z 5 Nordtestow i 1 Jasmine, przetestowałam ostatnio tyle tego, i stwierdziłam, ze te 2 są i czule i w miare tanie, z tych Twoich to tylko pinka miałam i nic nie widziałam na nim, a na innych robionych w tym samym czasie widac więcej, wiec ten sobie zostaw na później, bo jest malo czuly, a jakie są te horieny?
I w ogóle moje przemyślenia są takie: Dobry test 25 może być czulszy niż byle jaka 10, robione z tego samego moczu mogą pokazac, ze jesteś i nie jesteś w ciąży, oczywiście pisze o niskim stężeniu bety