1
174974
Gość
Zobaczymy, czeka mnie niecierpliwy tydzień pod względem oczekiwania na @...Kurczę, rzeczywiście objaw typowo ciążowy czasem los bywa przewrotny, ale wierze, ze razem poradzicie sobie ze wszystkim!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobaczymy, czeka mnie niecierpliwy tydzień pod względem oczekiwania na @...Kurczę, rzeczywiście objaw typowo ciążowy czasem los bywa przewrotny, ale wierze, ze razem poradzicie sobie ze wszystkim!
No to sporo nas jest z tych okolic. A skąd mniej więcej jesteś? Też z samego Malborka?
To już wiem. Pytałam wtedy @irminka1231 .Ja z samiusieńkiego to widzę jest nas kilka świat jest mały
Zapraszamy!hej. Chciałabym sie dołączyć do was [emoji5]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
jasne@justyna90m Prowadzimy tabelkę, dopisać Cię?
Co do tabelki dziewczyny, bardzo przepraszam, że Was nie dopisałam w ostatnim czasie. Za dużo się działo. Od dzisiaj wracam do porządkowania tabelki.
Napiszcie mi jeszcze raz kogo nie ma w tabelce, ciężko dotrzeć do postów z prośbą o dopisanie.
Tabelka na dziś:
Zobacz załącznik 837550