reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Temperaturę najlepiej jak sobie wrzucisz na wykres, będzie latwiej ocenić, skok ma być o min 0.05 stopnia. Polecam darmowe enpr.pl albo np owufriend. A na śluz patrzysz? Pozytywny test owu powinien być w okolicy szczytu śluzu, a po szczycie dopiero skok temp.

Tak tak, on tez wskazywał na dni płodne właśnie w tych dniach w których testy były negatywne. Te wysokie temp na początku to przeziębienie.

Załączniki

• 66D5711A-F4BC-4DDF-8797-770374FE2670.jpeg
    66D5711A-F4BC-4DDF-8797-770374FE2670.jpeg
    51,8 KB · Wyświetleń: 64
Mama Kubusia gratuluję, a dlaczego potrzebowałas zgody ??

mam syna i jego "tatuś" o.ile idzie go.nazwać tata... nie chciał wyrazić zgody.. z miesiąca na.miesiąc to przekladal i.napisałam pismo do sądu i dziś miałam sprawę a on jak się dowiedział o sprawie to zmienił zdanie.. a ja potrzebuje zgody bo chcę do partnera jechać z synem

Testy to HorienMedical. W Internecie jest sporo opinii ale są też takie, że testy są mało czule, kiedyś próbowałam tych z rossmana i były ok.
Mi akurat te testy nie wychodzą. To są te same co allegrowskie tylko w pudełku. Polecam Vitam- z tańszych, facelle i domowe labolatorium :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry