Najpóźniej o 7.30 (metoda Rotzera), ale są metody w których można chyba do 11. Oczywiście przed wstaniem.Jest jakaś konkretna pora o której powinno się mierzyć temperaturę?
reklama
wisienka94
Fanka BB :)
Ja mierze codziennie o 8mejJest jakaś konkretna pora o której powinno się mierzyć temperaturę?
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Oby @ się nie rozchulała..Senni do 12 dni może być implantacja. Temperaturę najlepiej mierzyć o tej samej godzinie np przed wstanie z lozka i np w pochwie
1
174974
Gość
Jeśli plamienia są tylko plamieniami bez skrzepów to być może implantacja. Trzymam za to kciuki.Oby @ się nie rozchulała..
mala.wiedzma.
W takim razie gratuluję. I wszystkiego dobrego w 'nowym życiu' a gdzie do Niemiec? [emoji4]mam syna i jego "tatuś" o.ile idzie go.nazwać tata... nie chciał wyrazić zgody.. z miesiąca na.miesiąc to przekladal i.napisałam pismo do sądu i dziś miałam sprawę a on jak się dowiedział o sprawie to zmienił zdanie.. a ja potrzebuje zgody bo chcę do partnera jechać z synem
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Misza95
Moderator
Już chyba nie ma za co. Brzuch mnie zaczyna boleć.
EklerkaDaria
A ja właśnie się kapnęłam, ze po pregnyl i ovitrelle test i owu i ciążowe są pozytywne . Od jutra biorę dupka bo nic z tego nie będzie!
EklerkaDaria
Przy implantacji tez może bolec brzuch, plamienie implantacyjne może trwać do 3 dni ale bez krwi! TrzymamJuż chyba nie ma za co. Brzuch mnie zaczyna boleć.
reklama