EklerkaDaria
Fanka BB :)
Czekaj cierpliwie i testuj najwcześniej 12 dpo. TrzymamNo 8 ale miałam nadzieję na cień cienia chociaż
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekaj cierpliwie i testuj najwcześniej 12 dpo. TrzymamNo 8 ale miałam nadzieję na cień cienia chociaż
Miałaś bardzo szybko zagnieżdżenie. Jajo expresem się zacumowało .Ja zaczęłam te objawy czuć od 6dpo. Test zrobiłam 9dpo. I wyszedł ledwo widoczne cień. Ale była druga kreska
No miałam, miałam;-) ale wiesz jak to jest;-) jutro będę znów testować:-) ha ha :-)Miałaś 2 dni poczekać . Jeśli wczoraj było zagnieżdżenie to dzisiaj jeszcze jest małe stężenie hcg. Cierpliwości i trzymam kciuki
Ja w pierwszej ciąży czułam się tak samo jak w tej [emoji23]Miałaś bardzo szybko zagnieżdżenie. Jajo expresem się zacumowało .
Współczuje bardzo wymiotów! Ja w pierwszej ciąży mogłabym chodzić jak słonica. Super się czułam od samego początku! I mam nadzieje ze i tym razem tak będzie .
Dzięki .@kobieta90 @Sanni trzymam kciuki za pozytywne testy :* @EklerkaDaria na pewno pękł, tego Ci zycze wiec dzialaj
U mnie od wczoraj plamienia, ale tylko czasem widać na papierze... No i dzisiaj bolą mnie plecy i brzuch. Od kiedy mam liczyc 1dc? Zazwyczaj od razu zaczyna mi sie mocne krwawienie, a teraz po tej luteinie jakoś inaczej. I kiedy najlepiej zglosic się do gina na monitoring?
To ja będę wypatrywać utraty przytomności w takim razie .Ja w pierwszej ciąży czułam się tak samo jak w tej [emoji23]
2 dni, dzisiaj nadal malo ale więcej niz wczoraj, ale dodatkowo bol plecow doszedl a to moj typowy objaw okresu. Nie biore clo, pije miovarianDzięki .
Wydaje mi się ze od tego plamienia musisz liczyć . A ile to trwało zanim się rozbujało? Na monitoring tak 12 dc się umów. Bierzesz clo bo nie pamietam?
To może ten miovarin działać zaczyna. Licz od pierwszego dnia.2 dni, dzisiaj nadal malo ale więcej niz wczoraj, ale dodatkowo bol plecow doszedl a to moj typowy objaw okresu. Nie biore clo, pije miovarian