reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

No 8 ale miałam nadzieję na cień cienia chociaż

dqprj44jvvvhz460.png
Czekaj cierpliwie i testuj najwcześniej 12 dpo. Trzymam ✊✊✊

reklama
Ja zaczęłam te objawy czuć od 6dpo. Test zrobiłam 9dpo. I wyszedł ledwo widoczne cień. Ale była druga kreska :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Miałaś bardzo szybko zagnieżdżenie. Jajo expresem się zacumowało :).
Współczuje bardzo wymiotów! Ja w pierwszej ciąży mogłabym chodzić jak słonica. Super się czułam od samego początku! I mam nadzieje ze i tym razem tak będzie ;).

Ja tym razem nic nie czuje. Jajniki cicho siedzą, nie wiem czy pękł pęcherzyk czy nie. Jutro się okaże na wizycie. Sama jestem ciekawa. Jeśli pękł to będę w szoku, ze tak bezobjawowo może to przebiegać :).

@kobieta90 @Sanni trzymam kciuki za pozytywne testy :* @EklerkaDaria na pewno pękł, tego Ci zycze :) wiec dzialaj :)
U mnie od wczoraj plamienia, ale tylko czasem widać na papierze... No i dzisiaj bolą mnie plecy i brzuch. Od kiedy mam liczyc 1dc? Zazwyczaj od razu zaczyna mi sie mocne krwawienie, a teraz po tej luteinie jakoś inaczej. I kiedy najlepiej zglosic się do gina na monitoring? :)

@kobieta90 @Sanni trzymam kciuki za pozytywne testy :* @EklerkaDaria na pewno pękł, tego Ci zycze :) wiec dzialaj :)
U mnie od wczoraj plamienia, ale tylko czasem widać na papierze... No i dzisiaj bolą mnie plecy i brzuch. Od kiedy mam liczyc 1dc? Zazwyczaj od razu zaczyna mi sie mocne krwawienie, a teraz po tej luteinie jakoś inaczej. I kiedy najlepiej zglosic się do gina na monitoring? :)
Dzięki :).
Wydaje mi się ze od tego plamienia musisz liczyć . A ile to trwało zanim się rozbujało? Na monitoring tak 12 dc się umów. Bierzesz clo bo nie pamietam?

Dzięki :).
Wydaje mi się ze od tego plamienia musisz liczyć . A ile to trwało zanim się rozbujało? Na monitoring tak 12 dc się umów. Bierzesz clo bo nie pamietam?
2 dni, dzisiaj nadal malo ale więcej niz wczoraj, ale dodatkowo bol plecow doszedl a to moj typowy objaw okresu. Nie biore clo, pije miovarian :)

reklama
Do góry