reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Ile dpo jesteś?

dqprj44jvvvhz460.png
10... Tak, wiem, mam się jeszcze wstrzymać ;-) ale wiecie jak jest;-) dziś uczucie jak na @, jakiś śluz biały (na bieliźnie widać). Piersi nie bolą, ale mam wrażenie, że za chwilę dostanę @.

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej ja dopiero 1dpo :) jedziemy zaraz z mężem do lekarza, bo już czwarty dzień ma gorączke.. no ile można zbijać. Nie wiem czym to spowodowane, do tego straszny kaszel i ból gardła. Nie mam dobrych przeczuć co do tego cyklu bo jak on taki chory to nie wiem czy te plemniki będą sprawne. Dziewczyny trzymam za was kciuki! Dopóki nie ma @ jest nadzieja. A 10dpo to rzadko komu wychodzi pozytyw także spokojnie jeszcze masz czas Kochana :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie w 29dc dziś powonna być @@@ ale poki co jeszcze jej nie ma czuje podbrzusze od rana bo lekko pobolewa ale no ... moja.@@@lubi mnie trzymac w.niepewnosci :-) :-)

Hej ja dopiero 1dpo :) jedziemy zaraz z mężem do lekarza, bo już czwarty dzień ma gorączke.. no ile można zbijać. Nie wiem czym to spowodowane, do tego straszny kaszel i ból gardła. Nie mam dobrych przeczuć co do tego cyklu bo jak on taki chory to nie wiem czy te plemniki będą sprawne. Dziewczyny trzymam za was kciuki! Dopóki nie ma @ jest nadzieja. A 10dpo to rzadko komu wychodzi pozytyw także spokojnie jeszcze masz czas Kochana :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem tak podekscytowana jak nigdy ;-)

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry