Ja też.. oby za parę dni pojawiły się dwie kreseczki [emoji8]Jeszcze dodatkowo ciągle do WC chodzę sikać...
Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
kobieta90
Fanka BB :)
Miałaś tak w pierwszej ciąży? ;-)Ja też.. oby za parę dni pojawiły się dwie kreseczki [emoji8]
Ja tak mam już drugą ciążę. U mnie niestety kończy się na lekach przeciwwymiotnychjak mam obliczyć.tydzień ciąży?
bo.już glupia jestem z tego..
i.co z tymi wymiotami? któraś.tak.miała? ciągle mi.nie.dobrze. czemu tak.jest
Miałam tak przy zagnieżdżaniu [emoji23]10... Tak, wiem, mam się jeszcze wstrzymać ;-) ale wiecie jak jest;-) dziś uczucie jak na @, jakiś śluz biały (na bieliźnie widać). Piersi nie bolą, ale mam wrażenie, że za chwilę dostanę @.
Tak też miałam przy zagnieżdżaniu [emoji23]Jeszcze dodatkowo ciągle do WC chodzę sikać...
kobieta90
To za ile można zrobić test? I jaki? ;-)Tak też miałam przy zagnieżdżaniu [emoji23]
Nie pamiętam szczerze mówiąc.. [emoji52]Miałaś tak w pierwszej ciąży? ;-)
Ja zaczęłam te objawy czuć od 6dpo. Test zrobiłam 9dpo. I wyszedł ledwo widoczne cień. Ale była druga kreskaTo za ile można zrobić test? I jaki? ;-)
EklerkaDaria
Miałaś 2 dni poczekać . Jeśli wczoraj było zagnieżdżenie to dzisiaj jeszcze jest małe stężenie hcg. Cierpliwości i trzymam kciukiKolejny test zrobiony- negatywny
reklama
EklerkaDaria
Póki @ nie ma jest nadzieja! TrzymamJejku, ja bym praktycznie pewna że wyjdzie druga kreska.. Teraz nie mam już żadnej nadziei..