reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Dzięki :).
Wydaje mi się ze od tego plamienia musisz liczyć . A ile to trwało zanim się rozbujało? Na monitoring tak 12 dc się umów. Bierzesz clo bo nie pamietam?
Mi lekarz kazal liczyc @ od 1 dnia krwawienia, nie plamienia. Czasami plamie 2 dni przed okresem, to wtedy moj okres trwalby 9 dni w sumie [emoji14]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Od godziny brzuch mnie strasznie boli jak na @..to dobrze?

dqprj44jvvvhz460.png

hej, wczoraj miałam gesty przezroczysty sluz, bylo przytulanko, a dzisiaj czuje sie dziwnie jakbym miala dostac okres, jajniki mnie pobolewaja i podbrzusze, co to moze byc, czy ktoras z was tak miala?

Senni może to zagnieżdżenie.. ciężko wyczuc. Każdy organizm jest innto, ale wydaje mi się ze bardzo silne bóle brzucha nie zwiastuje ciazy

reklama
Senni może to zagnieżdżenie.. ciężko wyczuc. Każdy organizm jest innto, ale wydaje mi się ze bardzo silne bóle brzucha nie zwiastuje ciazy
Ja miałam chwilę taki mocny ból przy zagnieżdżaniu. myślałam że @ przyszła.
Ale w poprzedniej ciąży tak nie miałam.
Najlepsza radą jest czekanie i nie nakręcanie się ani w tą ani w tą.. :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Do góry