Misza95
Moderator
DziękiTo może ten miovarin działać zaczyna. Licz od pierwszego dnia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękiTo może ten miovarin działać zaczyna. Licz od pierwszego dnia.
Mi lekarz kazal liczyc @ od 1 dnia krwawienia, nie plamienia. Czasami plamie 2 dni przed okresem, to wtedy moj okres trwalby 9 dni w sumie [emoji14]Dzięki .
Wydaje mi się ze od tego plamienia musisz liczyć . A ile to trwało zanim się rozbujało? Na monitoring tak 12 dc się umów. Bierzesz clo bo nie pamietam?
Jak jest krew do tego to licz jako 1dc. Jak tylko wydzielina brązowa bez krwi to czekasz2 dni, dzisiaj nadal malo ale więcej niz wczoraj, ale dodatkowo bol plecow doszedl a to moj typowy objaw okresu. Nie biore clo, pije miovarian
Tylko nie to [emoji22]Pol99 to moze być owulacja.
Senni może wcześniej @ dostaniesz?
Ja miałam chwilę taki mocny ból przy zagnieżdżaniu. myślałam że @ przyszła.Senni może to zagnieżdżenie.. ciężko wyczuc. Każdy organizm jest innto, ale wydaje mi się ze bardzo silne bóle brzucha nie zwiastuje ciazy