reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Pamiętam swój stres podczas robienia awansu zawodowego na kontraktowego. Ciężkie to bo mnóstwo papierów i jak człowiek solidny to się bardzo stara.
czy mnóstwo... hmmm... jeszcze nie złożyłam teczki ;) jeden dyplom z konkursu już mam. Teraz zaczynam robić szkolenia: kurs kierownika wycieczki, dokumentacja nauczyciela, trudności w pisaniu i czytaniu i chcę iść jeszcze na szkolenie z metody Cieszyńskiej. Zastanawiam się jeszcze nad kursem z języka migowego.

reklama
czy mnóstwo... hmmm... jeszcze nie złożyłam teczki ;) jeden dyplom z konkursu już mam. Teraz zaczynam robić szkolenia: kurs kierownika wycieczki, dokumentacja nauczyciela, trudności w pisaniu i czytaniu i chcę iść jeszcze na szkolenie z metody Cieszyńskiej. Zastanawiam się jeszcze nad kursem z języka migowego.
Podstawa to dobry plan stażu i sprawozdanie ze stażu ;-) zależy też jaka masz dyr. Moja czytała papiery ale nie było źle. Czasem się o coś dopytala

no nie wiem co Ci radzić.wg mnie najważniejszy jest spokój wewnętrzny:)

c55f0dw4ay49a7ki.png

no nie wiem co Ci radzić.wg mnie najważniejszy jest spokój wewnętrzny:)

c55f0dw4ay49a7ki.png
Uciekam z miejsc, gdzie jest mobbing... Tym bardziej, że nauczyciele upominają mnie przy dzieciach, a tak raczej nie powinno być. Uważam to za brak profesjonalizmu. No chyba, że przesadzam... Według mnie są sytuacje i tematy, które nie powinny być poruszane przy dzieciakach. To tak samo jak upominanie pracownika przy klientach...

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Uciekam z miejsc, gdzie jest mobbing... Tym bardziej, że nauczyciele upominają mnie przy dzieciach, a tak raczej nie powinno być. Uważam to za brak profesjonalizmu. No chyba, że przesadzam... Według mnie są sytuacje i tematy, które nie powinny być poruszane przy dzieciakach. To tak samo jak upominanie pracownika przy klientach...

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo rany to jest nieprofesjonalnie. Nie można tak robić bo tracisz autorytet. Zwróć uwagę na to i walcz o swoje. Studia masz takie jak one, same tez były stazystkami niech ich nie rozpiera za bardzo. Porażka

Ooo rany to jest nieprofesjonalnie. Nie można tak robić bo tracisz autorytet. Zwróć uwagę na to i walcz o swoje. Studia masz takie jak one, same tez były stazystkami niech ich nie rozpiera za bardzo. Porażka
Jestem na początku swojej kariery, a One są już doświadczone... Nie mają szacunku, a szkoda, bo jaki dają przykład dzieciakom? :( Nie mam jeszcze mgr...

reklama
A ja biegam ciągle siusiu i strasznie boli mnie podbrzusze. Chyba złapałam jakieś zapalenie układu moczowego :(( I coś mi się wydaje że ten cykl też pójdzie na straty... ;(

Do góry