kobieta90
Fanka BB :)
@KatiNails zrobiłaś mi smaka na rosół...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No może już będą jakieś pęcherzyki. A ogólnie to ja właśnie też miałam w tym cyklu po @ plamienie aż do 7dc! Nigdy tak nie miałam, przeważnie w 6dc już koniec @ był24 stycznia mam wizytę u ginekologa, ciekawe czego się dowiem a akurat będzie to 12dc. W ogóle dziwne było, że do 7dc miałam plamienia...
U mnie zawsze 4 dni krwawienia i w 5dc plamienie i koniec @. Dziwne, może od pogody.No może już będą jakieś pęcherzyki. A ogólnie to ja właśnie też miałam w tym cyklu po @ plamienie aż do 7dc! Nigdy tak nie miałam, przeważnie w 6dc już koniec @ był
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Samopoczucie lepiej, już doły mijają aczkolwiek jak znowu coś się zawali to chyba serio nie dam sobie rady. Jak ręka, gorzej niż wczoraj, w nocy rany się otworzyły i bolą cholernie. A z pracą to już nie ode mnie zależy, Magda - encirclede ma rozmawiać z koleżanką po niedzieli i załatwić przede wszystkim sobie no a wtedy mi, zobaczymy jak to będzie. Ważne żeby sama dostała tą pracę a jakbym i ja dostała to bym chyba latała ze szczęścia.Migdalove jak się czujesz?lepiej już?chodzi mi o takie psychiczne samopoczucie..jak Twoja ręka?i wogole kiedy będzie wiadomo czy masz tą pracę bo kiedyś coś pisałaś że masz coś na oku
Z tą depresją jeśli ona jest w moim przypadku to jak ją czymś uśpię to może wyjść z większym impetem dlatego i tak pójdę do specjalisty, lepiej takich sygnałów nie bagatelizować. A co do pracy to jest to składanie elementów elektronicznych. Ja ogólnie i tak jestem osobą, która nie dostosowuje się do otoczenia i wolę małe grono znajomych z którymi dobrze mi się rozmawia, tak też z resztą miałam w innej pracy.a na czym praca by polegała?mam nadzieję że reka się szybko zagoi.no na pewno odrzyjesz jak zaczniesz pracować.nowe środowisko,znajomości.czlowiek też tak nie myśli o problemach bieżących.najwiecej ludzi mających stany depresyjne to ludzie często nie mający jakiegoś rutynowego zajęcia jak praca..więc myślę że na Ciebie też zadziała to w pewnym stopniu jak terapia.powodzonka
Pamiętam swój stres podczas robienia awansu zawodowego na kontraktowego. Ciężkie to bo mnóstwo papierów i jak człowiek solidny to się bardzo stara.Jestem na stażu i musiałabym do końca roku szkolnego pracować tam, by mieć pierwszy stopień awansu. Z tym, że ja już nie potrafię. Kocham pracę z dziećmi i w tym kierunku chcę iść. Znalazłam jedną ofertę pracy, spróbuję. Niestety wszystko się wali.
Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom