reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
24 stycznia mam wizytę u ginekologa, ciekawe czego się dowiem a akurat będzie to 12dc. W ogóle dziwne było, że do 7dc miałam plamienia...

24 stycznia mam wizytę u ginekologa, ciekawe czego się dowiem a akurat będzie to 12dc. W ogóle dziwne było, że do 7dc miałam plamienia...
No może już będą jakieś pęcherzyki. A ogólnie to ja właśnie też miałam w tym cyklu po @ plamienie aż do 7dc! Nigdy tak nie miałam, przeważnie w 6dc już koniec @ był

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

No może już będą jakieś pęcherzyki. A ogólnie to ja właśnie też miałam w tym cyklu po @ plamienie aż do 7dc! Nigdy tak nie miałam, przeważnie w 6dc już koniec @ był

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie zawsze 4 dni krwawienia i w 5dc plamienie i koniec @. Dziwne, może od pogody.

Migdalove jak się czujesz?lepiej już?chodzi mi o takie psychiczne samopoczucie..jak Twoja ręka?i wogole kiedy będzie wiadomo czy masz tą pracę bo kiedyś coś pisałaś że masz coś na oku

c55f0dw4ay49a7ki.png

Migdalove jak się czujesz?lepiej już?chodzi mi o takie psychiczne samopoczucie..jak Twoja ręka?i wogole kiedy będzie wiadomo czy masz tą pracę bo kiedyś coś pisałaś że masz coś na oku

c55f0dw4ay49a7ki.png
Samopoczucie lepiej, już doły mijają aczkolwiek jak znowu coś się zawali to chyba serio nie dam sobie rady. Jak ręka, gorzej niż wczoraj, w nocy rany się otworzyły i bolą cholernie. A z pracą to już nie ode mnie zależy, Magda - encirclede ma rozmawiać z koleżanką po niedzieli i załatwić przede wszystkim sobie no a wtedy mi, zobaczymy jak to będzie. Ważne żeby sama dostała tą pracę a jakbym i ja dostała to bym chyba latała ze szczęścia. :)
Dziękuję, że pytasz. <3

hejka kobietki:) dzisiaj 16dc, bol jajnikow bardziej lewego, gesty ciagnacy sie przezroczysty sluz( chyba owulacyjny) działania były i na pewno beda wiec mam nadzieje ze w tym cyklu sie uda:)

a na czym praca by polegała?mam nadzieję że reka się szybko zagoi.no na pewno odrzyjesz jak zaczniesz pracować.nowe środowisko,znajomości.czlowiek też tak nie myśli o problemach bieżących.najwiecej ludzi mających stany depresyjne to ludzie często nie mający jakiegoś rutynowego zajęcia jak praca..więc myślę że na Ciebie też zadziała to w pewnym stopniu jak terapia.powodzonka:)

c55f0dw4ay49a7ki.png

a na czym praca by polegała?mam nadzieję że reka się szybko zagoi.no na pewno odrzyjesz jak zaczniesz pracować.nowe środowisko,znajomości.czlowiek też tak nie myśli o problemach bieżących.najwiecej ludzi mających stany depresyjne to ludzie często nie mający jakiegoś rutynowego zajęcia jak praca..więc myślę że na Ciebie też zadziała to w pewnym stopniu jak terapia.powodzonka:)

c55f0dw4ay49a7ki.png
Z tą depresją jeśli ona jest w moim przypadku to jak ją czymś uśpię to może wyjść z większym impetem dlatego i tak pójdę do specjalisty, lepiej takich sygnałów nie bagatelizować. A co do pracy to jest to składanie elementów elektronicznych. Ja ogólnie i tak jestem osobą, która nie dostosowuje się do otoczenia i wolę małe grono znajomych z którymi dobrze mi się rozmawia, tak też z resztą miałam w innej pracy. ;)

reklama
Jestem na stażu i musiałabym do końca roku szkolnego pracować tam, by mieć pierwszy stopień awansu. Z tym, że ja już nie potrafię. Kocham pracę z dziećmi i w tym kierunku chcę iść. Znalazłam jedną ofertę pracy, spróbuję. Niestety wszystko się wali.

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Pamiętam swój stres podczas robienia awansu zawodowego na kontraktowego. Ciężkie to bo mnóstwo papierów i jak człowiek solidny to się bardzo stara.

Do góry