reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Karotka, to zamawiaj ! Kciuki trzymam mocno:) Tez zamawiam ostatnio testy z allegro za 1 zl, wiec mozna sobie Troche poszalec [emoji3]

U nas Tez upalnie, zaraz ruszamy do przedszkola, potem pol dnia na placu zabaw;) pewnie dlatego wiekszosc nie ma czasu na forum, Korzystaja z pogody;)

Karotka, w jakim landzie mieszkasz? Pare lat temu mieszkalam 3 lata w Berlinie;)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczyny☺ Leylah My niedługo już w Twoje strony zagoscimy☺ jeszcze 100 km i Gdańsk☺

Hej, mnie korci jak nastolatkę żeby zrobić jeszcze dziś test...w sumie jutro powinna być @... no nie mogę. Jak dziecko a nie dorosła kobieta matka trójki dzieci. Nawet nie wiecie jakie uczucia mną targaja sprzeczne w zwiazku z tym co bym chciała na tym teście zobaczyć. Już sama nie wiem czy dwie czy jednak jedną. Dziwne to. Sutki mnie bolą a akurat to u nie nie występuje zbyt często.
Współczuje tym kobietom, które naprawdę starają się o dziecko, maja pełne prawo wierzyć w to, że się udało, ponieważ współżycie było w dni płodne, czekac na robienie testu ciazowego, wyszukiwać symptomy wczesnej ciąży i to co jest normalne brać zaobjawy...i potem rozczarowanie i czasami comiesięczne i bywa, że trwa to miesiącami i latami nawet. Naprawdę to musi być bardzo wyczerpujące psychicznie. Fizycznie zresztą też. Teraz mając taki etap mam wrażenie, że mnie rozsadzi a jeśli miało by to trwać tak dlugo...eh ciężka sprawa dlatego chylę czoło przed tymi wszystkimi niewiastami pragnacymi dziecka i żyjące w niepewności.

Dlatego podziwiam karotkę za cierpliwość nie z tej ziemi.

U nas ładnie i słonecznie.

Ostatnia edycja:
Oj,dziewczyny, no przestańcie,zawstydzacie mnie hehe. ;-) ;):zawstydzona/y: Ale ja właśnie doskonale wiem co to znaczy celowanie w dni płodne (albo w ogóle na ślepo,bo z moimi cyklami to jakaś paranoja kiedyś była), potem czekanie na okres,a raczej jego brak,jak się spóźniał ,to wkręcanie sobie,objawy i takie tam,a potem jak w końcu @ przychodziła,to rozczarowanie...Ja się już natestowałam, wiem jak to jest. I to nie to,że jestem cierpliwa.:no: Bo nie jestem. :D Ale wychodzę z założenia,że jeśli jestem w ciąży, to w końcu i tak się o tym dowiem,a niczego nie przyspieszę (a chciałoby się :D). A przy takim opóźnieniu,jakie mam teraz,uznałam,że jednak warto zrobić test,choć jestem sceptycznie nastawiona,ale kto wie. :D Dziękuję wam za kciuki, oby testy doszły jutro,najpóźniej pojutrze. :p
Ktoś testuje ze mną?

Karotka no wlasnie z jakiego Landu jestes? moze nie mamy do siebie daleko

U mnie teksas dziewczyny biedne chore i szaleja.Mam nadzieje ze powoli z dnia na dzien bedzie juz lepiej

Oj,dziewczyny, no przestańcie,zawstydzacie mnie hehe. ;-) ;):zawstydzona/y: Ale ja właśnie doskonale wiem co to znaczy celowanie w dni płodne (albo w ogóle na ślepo,bo z moimi cyklami to jakaś paranoja kiedyś była), potem czekanie na okres,a raczej jego brak,jak się spóźniał ,to wkręcanie sobie,objawy i takie tam,a potem jak w końcu @ przychodziła,to rozczarowanie...Ja się już natestowałam, wiem jak to jest. I to nie to,że jestem cierpliwa.:no: Bo nie jestem. :D Ale wychodzę z założenia,że jeśli jestem w ciąży, to w końcu i tak się o tym dowiem,a niczego nie przyspieszę (a chciałoby się :D). A przy takim opóźnieniu,jakie mam teraz,uznałam,że jednak warto zrobić test,choć jestem sceptycznie nastawiona,ale kto wie. :D Dziękuję wam za kciuki, oby testy doszły jutro,najpóźniej pojutrze. [emoji14]
Ktoś testuje ze mną?
Ja dokładnie mam tak samo. Mój za każdym razem przeżywa ze nie ma tej kreski.. dla nas testowanie nie jest już mile.
Teraz nie testuje bo nie było szans w płodne [emoji6]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

A Ty skąd? ;)
Dziewczyny.strzelę sobie w łeb normalnie...zamówiłam testy,ale nie popatrzyłam na czas wysyłki..dopiero jak zapłaciłam PayPalem,to się okazało,że między 5 lipca,a 9 sierpnia,bo to leci z Chin....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Da się to jeszcze cofnąć? Z PayPala już mi pobrało,chyba nie. Nie chodzi o kasę,bo to grosze,tylko o moje roztrzepanie...grr..

reklama
Faktycznie dziewczyny cisza, bo pogoda dopisuje :) my dziś mieliśmy odpoczynek od przedszkola, za to na trening jechaliśmy. Masakra dziecki w 30 stopniowym upale grały w piłkę na dworze, ale dali radę :) ja siedząc na ławce cała mokra byłam [emoji39]
Teraz pierworodny padł, a matka zabiera się za sprzątanie [emoji31]
Miłego wieczoru dziewczyny [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry