reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Mój już szaleje, doszukuje drugiej. A ja się załamuje. Kręci mnie jak na @, ale jak już wcześniej pisałam mam tak od owulacji.

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Głowa do góry! Niektórym dziewczynom testy wychodziły dopiero po terminie spodziewanej @. Wiem że ciężko ale postaraj się nie myśleć :*

Hej dziewczyny! [emoji813] Jak tam u was? U mnie nadal czekanie na opinię że schroniska, byłam dzisiaj w centrum chorób zakaźnych no i tylko papierologia, w poniedziałek chyba chirurg - kontrola.

A tak w tematach babskich to 7dc i nadal mam brunatne plamienia...

hej,
ja stoję przed wyborem kupić testy na owulację czy działać tak jak planowałam na luzie. Przedwczoraj skończyła mi się miesiączka. Ja już zaczynam się stresować, a miało mi to sprawiać fun. wrrr

Hej ;) 5 DC , @ właśnie odeszła. We wtorek wizyta i jak tylko dostaniemy zielone światło od lekarza to zaczynamy starania :))

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry