reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Właśnie ja z pierwszej ciąży nie kojarzę żadnych objawów.. A teraz 3-4 dni po owu brzuch bolał jak na @ - teraz przestał ale za to siusiu non stop i tak jak mówisz mam wrażenie, że ciągle coś tam jest. Parę dni temu jeszcze mnie coś tak dziwnie "ciągnęło" w dole brzucha..
Chyba popadam w paranoję..

dqprj44jvvvhz460.png
Jesteś dopiero 6dpo , poczekaj jeszcze kilka dni i testuj :) ale jak wyjdzie negatyw to nie musi znaczyć że ciąży nie ma, a że za wcześnie. Ja ten test 9dpo z głupa zrobiłam. Nie sądziłam że coś wyjdzie

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Nie wytrzymam [emoji5]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Mało która wytrzymuje [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja też testuje za 2 tygodnie :) ale mam dobre przeczucia ! :)

Trzymam kciuki [emoji1307]

Serio wcześniej niż 12 dpo test nic nie pokaże? Już nie mogę wytrzymać..

dqprj44jvvvhz460.png

Niektóre testują już od 8dpo
1516371837-b3c1c2a09e318fe5-aaaaaa.jpeg
ale wczesniej betę można zrobić

Właśnie ja z pierwszej ciąży nie kojarzę żadnych objawów.. A teraz 3-4 dni po owu brzuch bolał jak na @ - teraz przestał ale za to siusiu non stop i tak jak mówisz mam wrażenie, że ciągle coś tam jest. Parę dni temu jeszcze mnie coś tak dziwnie "ciągnęło" w dole brzucha..
Chyba popadam w paranoję..

dqprj44jvvvhz460.png

To może coś jest na rzeczy, kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

atdc9vvjktz16vlw.png

A ja chyba zwariowałam ;p od dwóch dni czuję się strasznie i dzisiaj wracając z pracy pomyślałam, że może warto by było zrobić test, aczkolwiek chyba bym umarła gdybym zobaczyła pozytyw i nie robię... jakoś się boję. Nie staraliśmy się, dopiero zamierzamy zacząć od lutego, choć myślę że bardziej marca, ale to jeszcze przemyśliwuję ;)
Tak sobie tłumaczę, że to niemożliwe, bo przecież od niepamiętnych czasów wiem kiedy mam owulację i kiedy kochać trzeba się ostrożnie ;p ... teraz tak pomyślałam, że biorę ten inofem i nie uwzględniłem, ze coś mogło mi się poprzestawiać... mam nadzieję, że nie bo z różnych względów miesiąc czy dwa to dla mnie ogromna różnica...

Postaram się wytrzymać jeszcze trochę ale ja się tak nakrecam w kazdym cyklu a potem i tak nic z tego nie wychodzi..

dqprj44jvvvhz460.png
Wytrzymaj jeszcze kilka dni. Bo 9dpo może faktycznie nic nie być widać, nawet jeśli ciaza jest. :) I znajdź sobie jakieś zajęcie, żeby tak obsesyjnie o teście nie myśleć. Jakaś książka? Serial? Joga? :) Moze jakiś romantyczny weekend?
Trzymam za Ciebie mocno kciuki, ale tylko spokój Ci teraz pomoze :)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Wytrzymaj jeszcze kilka dni. Bo 9dpo może faktycznie nic nie być widać, nawet jeśli ciaza jest. :) I znajdź sobie jakieś zajęcie, żeby tak obsesyjnie o teście nie myśleć. Jakaś książka? Serial? Joga? :) Moze jakiś romantyczny weekend?
Trzymam za Ciebie mocno kciuki, ale tylko spokój Ci teraz pomoze :)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Na książce nie mogę się skupić, serial oglądam i myślę a ja i joga nie idziemy w parze [emoji31]

dqprj44jvvvhz460.png

reklama
Do góry