Jesteś dopiero 6dpo , poczekaj jeszcze kilka dni i testuj ale jak wyjdzie negatyw to nie musi znaczyć że ciąży nie ma, a że za wcześnie. Ja ten test 9dpo z głupa zrobiłam. Nie sądziłam że coś wyjdzieWłaśnie ja z pierwszej ciąży nie kojarzę żadnych objawów.. A teraz 3-4 dni po owu brzuch bolał jak na @ - teraz przestał ale za to siusiu non stop i tak jak mówisz mam wrażenie, że ciągle coś tam jest. Parę dni temu jeszcze mnie coś tak dziwnie "ciągnęło" w dole brzucha..
Chyba popadam w paranoję..
reklama
Oby do środy [emoji58]Jesteś dopiero 6dpo , poczekaj jeszcze kilka dni i testuj ale jak wyjdzie negatyw to nie musi znaczyć że ciąży nie ma, a że za wcześnie. Ja ten test 9dpo z głupa zrobiłam. Nie sądziłam że coś wyjdzie
Nie wytrzymam [emoji5]
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Mało która wytrzymuje [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja też testuje za 2 tygodnie ale mam dobre przeczucia !
Trzymam kciuki [emoji1307]
Serio wcześniej niż 12 dpo test nic nie pokaże? Już nie mogę wytrzymać..
Niektóre testują już od 8dpo
Właśnie ja z pierwszej ciąży nie kojarzę żadnych objawów.. A teraz 3-4 dni po owu brzuch bolał jak na @ - teraz przestał ale za to siusiu non stop i tak jak mówisz mam wrażenie, że ciągle coś tam jest. Parę dni temu jeszcze mnie coś tak dziwnie "ciągnęło" w dole brzucha..
Chyba popadam w paranoję..
To może coś jest na rzeczy, kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Mało która wytrzymuje [emoji23][emoji23][emoji23]
Trzymam kciuki [emoji1307]
Niektóre testują już od 8dpoale wczesniej betę można zrobić
To może coś jest na rzeczy, kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Takie testy to i ja bym robila
Kasienka3b
piorunem
A ja chyba zwariowałam ;p od dwóch dni czuję się strasznie i dzisiaj wracając z pracy pomyślałam, że może warto by było zrobić test, aczkolwiek chyba bym umarła gdybym zobaczyła pozytyw i nie robię... jakoś się boję. Nie staraliśmy się, dopiero zamierzamy zacząć od lutego, choć myślę że bardziej marca, ale to jeszcze przemyśliwuję
Tak sobie tłumaczę, że to niemożliwe, bo przecież od niepamiętnych czasów wiem kiedy mam owulację i kiedy kochać trzeba się ostrożnie ;p ... teraz tak pomyślałam, że biorę ten inofem i nie uwzględniłem, ze coś mogło mi się poprzestawiać... mam nadzieję, że nie bo z różnych względów miesiąc czy dwa to dla mnie ogromna różnica...
Tak sobie tłumaczę, że to niemożliwe, bo przecież od niepamiętnych czasów wiem kiedy mam owulację i kiedy kochać trzeba się ostrożnie ;p ... teraz tak pomyślałam, że biorę ten inofem i nie uwzględniłem, ze coś mogło mi się poprzestawiać... mam nadzieję, że nie bo z różnych względów miesiąc czy dwa to dla mnie ogromna różnica...
mala.wiedzma.
Wytrzymaj jeszcze kilka dni. Bo 9dpo może faktycznie nic nie być widać, nawet jeśli ciaza jest. I znajdź sobie jakieś zajęcie, żeby tak obsesyjnie o teście nie myśleć. Jakaś książka? Serial? Joga? Moze jakiś romantyczny weekend?Postaram się wytrzymać jeszcze trochę ale ja się tak nakrecam w kazdym cyklu a potem i tak nic z tego nie wychodzi..
Trzymam za Ciebie mocno kciuki, ale tylko spokój Ci teraz pomoze
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Na książce nie mogę się skupić, serial oglądam i myślę a ja i joga nie idziemy w parze [emoji31]Wytrzymaj jeszcze kilka dni. Bo 9dpo może faktycznie nic nie być widać, nawet jeśli ciaza jest. I znajdź sobie jakieś zajęcie, żeby tak obsesyjnie o teście nie myśleć. Jakaś książka? Serial? Joga? Moze jakiś romantyczny weekend?
Trzymam za Ciebie mocno kciuki, ale tylko spokój Ci teraz pomoze
reklama
mala.wiedzma.
To wybzykaj chłopa na poprawę humoru!Na książce nie mogę się skupić, serial oglądam i myślę a ja i joga nie idziemy w parze [emoji31]