reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

A ja chyba zwariowałam ;p od dwóch dni czuję się strasznie i dzisiaj wracając z pracy pomyślałam, że może warto by było zrobić test, aczkolwiek chyba bym umarła gdybym zobaczyła pozytyw i nie robię... jakoś się boję. Nie staraliśmy się, dopiero zamierzamy zacząć od lutego, choć myślę że bardziej marca, ale to jeszcze przemyśliwuję ;)
Tak sobie tłumaczę, że to niemożliwe, bo przecież od niepamiętnych czasów wiem kiedy mam owulację i kiedy kochać trzeba się ostrożnie ;p ... teraz tak pomyślałam, że biorę ten inofem i nie uwzględniłem, ze coś mogło mi się poprzestawiać... mam nadzieję, że nie bo z różnych względów miesiąc czy dwa to dla mnie ogromna różnica...

No i teoretycznie miałam przecież okres w styczniu... ale z drugiej strony moja mama miała okres do 4 miesiąca ciąży ze mną i do 3 miesiąca z moim bratem...

Pewnie bierze mnie jakieś choróbsko...

reklama
To wybzykaj chłopa na poprawę humoru! :)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Wraca dopiero jutro w nocy z pracy [emoji24]. Oszaleje!

dqprj44jvvvhz460.png

Dziewczyny a ja zrobilam test owu tak po prostu i slychajcie nic nie wyszlo. Jak to jest mozliwe skoro rano wyszla dosc mocna kreska?
A o której robiłaś rano? Podobno najlepiej po 11, ja raz robiłam zaraz po wstaniu i też wyszła bardzo mocna kreska, ale to chyba niemiarodajne. Chociaż wtedy za 2 dni był skok temp.

U mnie jeszcze dosypuje, ale niestety nie tworzy cudnej białej pokrywy tylko się sukcesywnie roztapia...

Kto testuje w najbliższym czasie?
Trzymam kciuki za starania i II krechy!

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jutro choć już codziennie ostatnio testuje. Na razie 1 kreska:-(

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i teoretycznie miałam przecież okres w styczniu... ale z drugiej strony moja mama miała okres do 4 miesiąca ciąży ze mną i do 3 miesiąca z moim bratem..
Pewnie bierze mnie jakieś choróbsko...

Zrób test i będziesz miała jasną sytuację. Z wielu względów warto wiedzieć szybciej. Choćby dlatego aby być pod kontrolą lekarza. Nic już nie zmienisz i tak. Więc po co się bić z myślami.

Do góry