reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Sanni jesli czujesz ze cos jest na rzeczy to moze bete zrobisz?
Mogłabym ale u mnie krew pobierają tylko w środy więc to będzie i tak czas na testowanie [emoji31]

dqprj44jvvvhz460.png

reklama
Dawno nie pisałam nic, ale tyle Was tutaj jest i tak dużo piszecie że nie daje rady nadrabiać, a tak się wcinać bez dokładnego poczytania postów trochę głupio... Chciałabym prosić o uzupełnienie tabelki z moimi danymi, w tym cyklu zaczynamy starania pełną parą, a termin @ to 10.02. pozdrawiam :)

A konkretnie co czułaś?

dqprj44jvvvhz460.png
Bóle w jajnikach. A było już po owu. I ból na @. Dwa dni przed zrobieniem testu myślałam że okres przyszedł. Tak brzuch czułam. Dzień przed zrobieniem testu non stop siusiu. Ale nie bolało nic jak przy zapaleniu pęcherza. Jedynie jak się wysikałam to miałam wrażenie, że nadal coś w tym pęcherzu jest. Ale w pierwszej ciąży z synem nie czułam zagnieżdżania.

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Bóle w jajnikach. A było już po owu. I ból na @. Dwa dni przed zrobieniem testu myślałam że okres przyszedł. Tak brzuch czułam. Dzień przed zrobieniem testu non stop siusiu. Ale nie bolało nic jak przy zapaleniu pęcherza. Jedynie jak się wysikałam to miałam wrażenie, że nadal coś w tym pęcherzu jest. Ale w pierwszej ciąży z synem nie czułam zagnieżdżania.

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Właśnie ja z pierwszej ciąży nie kojarzę żadnych objawów.. A teraz 3-4 dni po owu brzuch bolał jak na @ - teraz przestał ale za to siusiu non stop i tak jak mówisz mam wrażenie, że ciągle coś tam jest. Parę dni temu jeszcze mnie coś tak dziwnie "ciągnęło" w dole brzucha..
Chyba popadam w paranoję..

dqprj44jvvvhz460.png

Do góry