Mogłabym ale u mnie krew pobierają tylko w środy więc to będzie i tak czas na testowanie [emoji31]Sanni jesli czujesz ze cos jest na rzeczy to moze bete zrobisz?
reklama
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
W sumie tak. Powodzenia
Po lekach trochę lepiej zjadłam na śniadanie kanapki, a na drugie w południe ryż na mleku z sokiem truskawkowym roboty mojej mamy więc jest lepieja jak Ty się w ogóle czujesz???
Jeśli było szybciej zagnieżdżanie może coś pokazać. Mi pokazał 9dpo. Ale często jeszcze wtedy nic nie wychodziSerio wcześniej niż 12 dpo test nic nie pokaże? Już nie mogę wytrzymać..
Postaram się wytrzymać jeszcze trochę ale ja się tak nakrecam w kazdym cyklu a potem i tak nic z tego nie wychodzi..Jeśli było szybciej zagnieżdżanie może coś pokazać. Mi pokazał 9dpo. Ale często jeszcze wtedy nic nie wychodzi
Spróbuj jakieś zajęcie sobie znaleźć. Ja tak się dobrze trzymałam. I dłużej bym się trzymała gdyby nie ewidentne objawy zagnieżdżania od 6dpo.Postaram się wytrzymać jeszcze trochę ale ja się tak nakrecam w kazdym cyklu a potem i tak nic z tego nie wychodzi..
A konkretnie co czułaś?Spróbuj jakieś zajęcie sobie znaleźć. Ja tak się dobrze trzymałam. I dłużej bym się trzymała gdyby nie ewidentne objawy zagnieżdżania od 6dpo.
ewelinka10425
Fanka BB :)
Dawno nie pisałam nic, ale tyle Was tutaj jest i tak dużo piszecie że nie daje rady nadrabiać, a tak się wcinać bez dokładnego poczytania postów trochę głupio... Chciałabym prosić o uzupełnienie tabelki z moimi danymi, w tym cyklu zaczynamy starania pełną parą, a termin @ to 10.02. pozdrawiam
Bóle w jajnikach. A było już po owu. I ból na @. Dwa dni przed zrobieniem testu myślałam że okres przyszedł. Tak brzuch czułam. Dzień przed zrobieniem testu non stop siusiu. Ale nie bolało nic jak przy zapaleniu pęcherza. Jedynie jak się wysikałam to miałam wrażenie, że nadal coś w tym pęcherzu jest. Ale w pierwszej ciąży z synem nie czułam zagnieżdżania.A konkretnie co czułaś?
reklama
Właśnie ja z pierwszej ciąży nie kojarzę żadnych objawów.. A teraz 3-4 dni po owu brzuch bolał jak na @ - teraz przestał ale za to siusiu non stop i tak jak mówisz mam wrażenie, że ciągle coś tam jest. Parę dni temu jeszcze mnie coś tak dziwnie "ciągnęło" w dole brzucha..Bóle w jajnikach. A było już po owu. I ból na @. Dwa dni przed zrobieniem testu myślałam że okres przyszedł. Tak brzuch czułam. Dzień przed zrobieniem testu non stop siusiu. Ale nie bolało nic jak przy zapaleniu pęcherza. Jedynie jak się wysikałam to miałam wrażenie, że nadal coś w tym pęcherzu jest. Ale w pierwszej ciąży z synem nie czułam zagnieżdżania.
Chyba popadam w paranoję..