reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Testy owu mogą wychodzić przez kilka dni takie same bo poziom lh nie spada tak szybko :) moim zdaniem jesteś już po owu :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
4106462fb7040f5amed.jpg
[/URL]

reklama
Testy owu mogą wychodzić przez kilka dni takie same bo poziom lh nie spada tak szybko :) moim zdaniem jesteś już po owu :)

A coś mi się wydaje ze nie c
No mam nadzieje że może ten cykl będzie szczęśliwy :)

Ja również trzymam mocno kciuki! Powodzenia.:)

To ja mam taki jak Eklerka wlasnie !!
Jutro rano znow zatestuje, a chlopa juz dzis zaczne molestowac, a co starania to jedno ale przeciez przyjemnosci nie mozna sobie odmawiac :p

Cześć wszystkim :) na wstępie gratuluję tym, ktore zobaczyly upragnione II kreseczki, a reszcie zycze powodzenia w staraniach :)
Staramy sie z mezem o pierwsze dziecko, jezeli mozna nazwac to staraniem... Otóż mam miesiaczki co 3-4 miesiace, raczej bezowulacyjne i dopiero niedawno byłam u gina po pomoc. Póki co, bralam luteine na wywołanie okresu i pije 2xdziennie miovarian, ktory ma pomoc przy pcos. Czekam na @ i bierzemy sie z mezem do roboty :) Lekarz zasugerowal monitoring cyklu, zastanawiam sie tylko czy mam isc juz w tym cyklu wywolywanym czy moze wstrzymac sie do kolejnego, "naturalnego"?
Rozpisałam sie, ale moze chociaz jedna cierpliwa mi odpowie :)
Witaj:-) również pije Miovarian 2*1 :-) w tym cyklu brałam clo, bo też stwierdził że nie mam owulacji i mam monitoring:-) to jest mój pierwszy cykl z clo i z monitoringiem, więc raczej Twój pierwszy cykl wywoływany też się będzie liczyć już do monitoringu:-) powodzenia:-*
A ja ciągle czuję pączki :-D

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejj. 20 dc.
Pytanie o temperature: czy owulacja =temperatura 37 stopni i wiecej? Czy chodzi tylko o to, zeby byl zauwazalny skok temperatury? U mnie w pierwszej fazie temperatura bardzo niska od 35,8 do 36 z groszami. Teraz najprawdopodobniej od owu temperatura powyzej 36.4. Tak to wygląda
1516289411-c74040e6ca9394ee-aaaaaa.png

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry