reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Testy owu mogą wychodzić przez kilka dni takie same bo poziom lh nie spada tak szybko :) moim zdaniem jesteś już po owu :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
4106462fb7040f5amed.jpg
[/URL]

reklama
Testy owu mogą wychodzić przez kilka dni takie same bo poziom lh nie spada tak szybko :) moim zdaniem jesteś już po owu :)

A coś mi się wydaje ze nie c
No mam nadzieje że może ten cykl będzie szczęśliwy :)

Ja również trzymam mocno kciuki! Powodzenia.:)

To ja mam taki jak Eklerka wlasnie !!
Jutro rano znow zatestuje, a chlopa juz dzis zaczne molestowac, a co starania to jedno ale przeciez przyjemnosci nie mozna sobie odmawiac :p

Cześć wszystkim :) na wstępie gratuluję tym, ktore zobaczyly upragnione II kreseczki, a reszcie zycze powodzenia w staraniach :)
Staramy sie z mezem o pierwsze dziecko, jezeli mozna nazwac to staraniem... Otóż mam miesiaczki co 3-4 miesiace, raczej bezowulacyjne i dopiero niedawno byłam u gina po pomoc. Póki co, bralam luteine na wywołanie okresu i pije 2xdziennie miovarian, ktory ma pomoc przy pcos. Czekam na @ i bierzemy sie z mezem do roboty :) Lekarz zasugerowal monitoring cyklu, zastanawiam sie tylko czy mam isc juz w tym cyklu wywolywanym czy moze wstrzymac sie do kolejnego, "naturalnego"?
Rozpisałam sie, ale moze chociaz jedna cierpliwa mi odpowie :)
Witaj:-) również pije Miovarian 2*1 :-) w tym cyklu brałam clo, bo też stwierdził że nie mam owulacji i mam monitoring:-) to jest mój pierwszy cykl z clo i z monitoringiem, więc raczej Twój pierwszy cykl wywoływany też się będzie liczyć już do monitoringu:-) powodzenia:-*
A ja ciągle czuję pączki :-D

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejj. 20 dc.
Pytanie o temperature: czy owulacja =temperatura 37 stopni i wiecej? Czy chodzi tylko o to, zeby byl zauwazalny skok temperatury? U mnie w pierwszej fazie temperatura bardzo niska od 35,8 do 36 z groszami. Teraz najprawdopodobniej od owu temperatura powyzej 36.4. Tak to wygląda
1516289411-c74040e6ca9394ee-aaaaaa.png

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry