reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Pije 2xdziennie miovarian, on tez ma wspomoc cykl, przynajmniej tak twierdzi gin :) czytalam o nim i ze wszystkich wspomagaczy typu inofolic czy inofem ma najlepsze opinie :)
@EklerkaDaria robialm badania w I i II fazie cyklu, wyszla mi troche podwyższona prolaktyna, niski progesteron i stosunek LH do FSH nieprawidlowy. Obecny lekarz stwierdzil, ze odchylenia nie sa tragiczne wiec narazie próbujemy tym miovarianem.
Trzymam kciuki, żeby miovarin pomógł. 10 lat temu, niestety nie było takich wspomagaczy a lekarz zwlekał z lekami i w praktyce wyszło, że 5 lat czekaliśmy na syna. Teraz też pije inofem, zobaczymy może dodatkowo pomoże. Mam stymulowane cykle closibegytem i ovitrelle na pękanie. Dzisiaj jadę na drugi monitoring z zastrzykiem. Okaże się czy nie za późno....

Trzymam kciuki, żeby miovarin pomógł. 10 lat temu, niestety nie było takich wspomagaczy a lekarz zwlekał z lekami i w praktyce wyszło, że 5 lat czekaliśmy na syna. Teraz też pije inofem, zobaczymy może dodatkowo pomoże. Mam stymulowane cykle closibegytem i ovitrelle na pękanie. Dzisiaj jadę na drugi monitoring z zastrzykiem. Okaże się czy nie za późno....
Daj znac jak po wizycie. Powodzenia :*

@AniaS35 już działamy w tym cyklu [emoji6]
Zdrowie bejbika najważniejsze ale chciało by sie te kitki [emoji6]
Trzymaj, trzymaj kciuki przydadzą sie
Ja rownież za Ciebie i za każdą tutaj trzymam kciuki [emoji1307]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Trzymam mocno i nie puszczam ..!❤❤️
@wisienka94 super pozytyw życzę owocnych starań!

A jak to jest z tymi testami owu? Jak rosną pecherzyki to mocniejsza kreska jest tak? Nie kumam, bo nigdy ich nie używałam. Zrobiłam w poniedziałek i dzisiaj i kreski wydają się być prawie takie same.

reklama
Do góry