dagadaga19
Początkująca w BB
mam nadzieję, że uda się szybko. Będę was informować i wylewać swoje radości i smutki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj! Niestety „niemyślenie” to nie tylko twój problem . Trzeba odpuścić czasami. Wiem, wiem.... łatwo się mówi. Ja odpuściłam po 5 latach wariowania i totalnej rezygnacji. Teraz już tak nie będzie. Bo wiem przez co przeszłam. Powodzenia i więcej luzu życzę w staraniach w takim razie. Trzymam kciuki!hej dziewczyny,
jestem mamą, postanowiliśmy w tym roku dać naszemu synowi rodzeństwo...no właśnie ostatnim razem zajęło nam to ponad rok. Długi rok oczekiwań i stresu, wyczekiwań. Obiecałam sobie, że teraz podejdę do tego na luzie, nie będę liczyć, kupować testów na owulację, chodzić na usg sprawdzać czy występuję u mnie owulacja, podjadać kapsułek z wiesiołka itp.
Noi właśnie kończy mi się miesiączka a ja zaczynam wariować, że pewno znowu się nie uda, że będzie to trwało, chce aby seks był przyjemnością, a nie był bo to ten czas bo teraz trzeba. Poprzednim razem udało się faktycznie wtedy kiedy odpuściłam totalnie, kiedy zajęłam się zupełnie czymś innym i zupełnie się tego nie spodziewałam. Jak robić, czekać i nie wariować? Jak uwolnić głowę?
Trzymam cię za słowo, obyś miała racje .z mojego doświadczenia i mam nadzieję że i teraz tak będzie, kolejne dziecko robi się szybciej
Super! Gratulacje! I spokojnych miesiecy życzę!
Na górze z wczoraj, na dole z dzisiaj.
Wczoraj 26 dc i do @ były 3 dni
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję! [emoji813]
Na górze z wczoraj, na dole z dzisiaj.
Wczoraj 26 dc i do @ były 3 dni
O kuźwa... Kiedy możesz robić jakieś badania? Trzymam za Ciebie bardzo kciuki, żeby Ci nic nie było.Dziewczyny, trzymajcie za mnie kciuki... Dowiedziałam się dzisiaj, że pies nie był szczepiony...
Nie ma badań dla ludzi, muszę czekać 3 tygodnie aż poobserwują psa. W ogóle każdy lekarz mówi, nawet Ci z centrum chorób zakaźnych mówią, że nie potrzeba tak szybko szczepienia... A ja najchętniej już bym się zaszczepiła, pi co czekać. W innych województwach dają szczepionki nawet jeśli pies był szczepiony...O kuźwa... Kiedy możesz robić jakieś badania? Trzymam za Ciebie bardzo kciuki, żeby Ci nic nie było.