Test robiony wczoraj wieczorem, 11dpo. Beta będzie dzisiaj ale dopiero po 20:00. Chociaż dalej mam wrażenie, że nic z tego nie będzie....Jak już bedzie wynik bety to koniecznie daj znać! A ktory to dpo?
reklama
Tak. Działa miejscowo bo to inhalacja i podczas badań nie wykazał działania negatywnego na płód.Nebbud w ciazy? Steryd to przeciez silny...my go mamy na silne ataki astmy u syna.
Łączę się w bólu. Pozdrawiamy ze szpitala- syn jest od wczoraj.
Zdrowka.
U mnie już były duszności wczoraj wieczorem, że mężowi kazałam otwierać okno i wietrzyć.
Syn jak ma zapalenie krtani czy oskrzeli też na nebbudzie i mucosolvanie.
Gorzej brać antybiotyk bo działa na cały organizm i wyjaławia go ze wszystkiego, niż wziewnie steryd.
Zdrówka dla synka ;*Nebbud w ciazy? Steryd to przeciez silny...my go mamy na silne ataki astmy u syna. Ja bym skonsultowała ...moze i bezpieczny, nie wiem...
Łączę się w bólu. Pozdrawiamy ze szpitala- syn jest od wczoraj.
Zdrowka.
U nas syn przed świętami zapalenie krtani miał, ale nebbud nie podołał i miał steryd domięśniowo podany
O kurde to nieciekawieMy mamy w domu Pabi-Dexamethason i jak to już niedziała to szpital jedynie o ile potrafi jeszcze przełknąc...a tak domięsniowo. Teaz leży pod tlenem bo saturacja bardzo słaba choć już lepiej.
KatiNails ale Cię poskładało . Zdrowia!
Dziewczyny, ja nie wyszłam jeszcze że stanu szoku i nie do końca do mnie ciąża dociera. Czekam na spokojnie jeszcze, wizytę umówię na 8 tydzień.
I powiem Wam, że nie mam żadnych objawów, tak jak przed terminem @. Czasem brzuch pobili jak na okres i to wszystko. No, jeszcze brak apetytu, u mnie nietypowy. Ale żadnych klasyk typu mdłości, nudności, bolące piersi itp. nie mam. Tak więc nosy do góry wszystkie zamartwiającw się brakiem objawów wczesnej ciąży!
Trzymam za Was kciuki cały czas i czekam na wrześniówkach :*
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, ja nie wyszłam jeszcze że stanu szoku i nie do końca do mnie ciąża dociera. Czekam na spokojnie jeszcze, wizytę umówię na 8 tydzień.
I powiem Wam, że nie mam żadnych objawów, tak jak przed terminem @. Czasem brzuch pobili jak na okres i to wszystko. No, jeszcze brak apetytu, u mnie nietypowy. Ale żadnych klasyk typu mdłości, nudności, bolące piersi itp. nie mam. Tak więc nosy do góry wszystkie zamartwiającw się brakiem objawów wczesnej ciąży!
U mnie kochana nudności zaczęły się w 6tc dopieroKatiNails ale Cię poskładało . Zdrowia!
A tak wcześniej też żadnych objawów ciąży oprócz bólu brzucha jak na @
AniaS35
Fanka BB :)
@KatiNails dużo dużo zdrówka dla Ciebie ... kuruj sie,opoczywaj a bedzie dobrze !❤
@Migdalove mam nadzieje ze u ciebie też już lepiej kochana ...!❤
U mnie dzis 24dc wiec przeleciało no okaże sie czy będę musiała se jeszcze poczekac na ten"cud " czy nie poki co sie na nic nie nastawiam bedzoe co ma byc są rzeczy na ktore mamy wpływ ale ciążą to sprawa bardzo indywidualna i tak naprawde wplywu na nią nie mamy zadnego oczywoscie mozemy pilnowac owu ,temperatury i eobic testy ale tak naprawde i to nie zagwarantuje nam.sulceau woec jedynie chyba pozostaje.cierpliwosc
@Migdalove mam nadzieje ze u ciebie też już lepiej kochana ...!❤
U mnie dzis 24dc wiec przeleciało no okaże sie czy będę musiała se jeszcze poczekac na ten"cud " czy nie poki co sie na nic nie nastawiam bedzoe co ma byc są rzeczy na ktore mamy wpływ ale ciążą to sprawa bardzo indywidualna i tak naprawde wplywu na nią nie mamy zadnego oczywoscie mozemy pilnowac owu ,temperatury i eobic testy ale tak naprawde i to nie zagwarantuje nam.sulceau woec jedynie chyba pozostaje.cierpliwosc
reklama
J
Jabłuszkowa
Gość
@KatiNails zdrowia zdrowia zdrowia ! Będzie dobrze !