reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Nebbud w ciazy? Steryd to przeciez silny...my go mamy na silne ataki astmy u syna. Ja bym skonsultowała ...moze i bezpieczny, nie wiem...
Łączę się w bólu. Pozdrawiamy ze szpitala- syn jest od wczoraj.
Zdrowka.

Nebbud w ciazy? Steryd to przeciez silny...my go mamy na silne ataki astmy u syna.
Zdrowka.
Tak. Działa miejscowo bo to inhalacja i podczas badań nie wykazał działania negatywnego na płód.
U mnie już były duszności wczoraj wieczorem, że mężowi kazałam otwierać okno i wietrzyć.
Syn jak ma zapalenie krtani czy oskrzeli też na nebbudzie i mucosolvanie.
Gorzej brać antybiotyk bo działa na cały organizm i wyjaławia go ze wszystkiego, niż wziewnie steryd.

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Nebbud w ciazy? Steryd to przeciez silny...my go mamy na silne ataki astmy u syna. Ja bym skonsultowała ...moze i bezpieczny, nie wiem...
Zdrowka.
Zdrówka dla synka ;*
U nas syn przed świętami zapalenie krtani miał, ale nebbud nie podołał i miał steryd domięśniowo podany

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

My mamy w domu Pabi-Dexamethason i jak to już niedziała to szpital jedynie o ile potrafi jeszcze przełknąc...a tak domięsniowo. Teaz leży pod tlenem bo saturacja bardzo słaba choć już lepiej.

KatiNails ale Cię poskładało :(. Zdrowia!

Dziewczyny, ja nie wyszłam jeszcze że stanu szoku i nie do końca do mnie ciąża dociera. Czekam na spokojnie jeszcze, wizytę umówię na 8 tydzień.

I powiem Wam, że nie mam żadnych objawów, tak jak przed terminem @. Czasem brzuch pobili jak na okres i to wszystko. No, jeszcze brak apetytu, u mnie nietypowy. Ale żadnych klasyk typu mdłości, nudności, bolące piersi itp. nie mam. Tak więc nosy do góry wszystkie zamartwiającw się brakiem objawów wczesnej ciąży!

Trzymam za Was kciuki cały czas i czekam na wrześniówkach :*

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

KatiNails ale Cię poskładało :(. Zdrowia!

Dziewczyny, ja nie wyszłam jeszcze że stanu szoku i nie do końca do mnie ciąża dociera. Czekam na spokojnie jeszcze, wizytę umówię na 8 tydzień.

I powiem Wam, że nie mam żadnych objawów, tak jak przed terminem @. Czasem brzuch pobili jak na okres i to wszystko. No, jeszcze brak apetytu, u mnie nietypowy. Ale żadnych klasyk typu mdłości, nudności, bolące piersi itp. nie mam. Tak więc nosy do góry wszystkie zamartwiającw się brakiem objawów wczesnej ciąży!

Trzymam za Was kciuki cały czas i czekam na wrześniówkach :*

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie kochana nudności zaczęły się w 6tc dopiero
A tak wcześniej też żadnych objawów ciąży oprócz bólu brzucha jak na @

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

@KatiNails dużo dużo zdrówka dla Ciebie ... kuruj sie,opoczywaj a bedzie dobrze !❤❤️
@Migdalove mam nadzieje ze u ciebie też już lepiej kochana ...!❤❤️
U mnie dzis 24dc wiec przeleciało no okaże sie czy będę musiała se jeszcze poczekac na ten"cud " czy nie poki co sie na nic nie nastawiam bedzoe co ma byc są rzeczy na ktore mamy wpływ ale ciążą to sprawa bardzo indywidualna i tak naprawde wplywu na nią nie mamy zadnego oczywoscie mozemy pilnowac owu ,temperatury i eobic testy ale tak naprawde i to nie zagwarantuje nam.sulceau woec jedynie chyba pozostaje.cierpliwosc

reklama
Do góry