reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Hej!:)

Ja jestem Na forum od roku, wczesniej udzielam sie na forum regionalnym i tam poznałam dziewczyne, ktora mieszka ulice dalej;) Miedzy naszymi dziecmi jest 1 dzień rożnicy. Na forum o zupelnie innej tematyce, nie-dzieciowej ;) Poznałam moja bratnia dusze[emoji5] Super dziewczyna, piszemy praktycznie codziennie.

Jesli chodzi o wagę, to jeszcze zostało jakies 3 kg do zrzucenia. Aktualnie 63/164.

Pol90, Szkoda, ze małpa przylazła, slyszałam dobre opinie o testach z rosmanna.

Kinga, poka[emoji6] z tego co pamietam 12.06 wyszedł Tobie taki super pozytyw.

U mnie juz pewnie po owu...

Od dzisiaj dokładnie 3 miesiace do zabiegu, niech szybko zleci;)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny :) jak dobrze, ze dzisiaj jeszcze wolne :D mam mega lenia ;) a tak w ogole to z jakich okolic jesteście? :)

A przez ile dni Wam te tesy pokazują drugą kreske? Wiem, že to pewnie też indywidualna sprawa, ale tak z ciekawości pytam :)

Ja już robię od 10 dc dzisiaj mam 15 z tym, że do wczoraj miałam coraz mocniejsza, pozytyw na moje był 12,13 dnia już

Andzelika no mnie tez nieraz jakos tak smitno jak dziewczyny pisza o spotkaniach a ja nigdy nie mialam okazji sie z nikim spotkac bo nie dosc ze poza Pl to jeszcze na takim wygwizdowie ze chyba zaden Polak by na tym zadupiu nie zamieszkal

Jakiegos dola zalapalam i od samego ranca wzielam sie za porzadki coby nie myslec za duzo a zeby sobie poprawic humor zamowilam 8 ksiazek i misia malej corce a dla duzej odlozylam kase i w ktorys ladny weekend porwe je do zoo,oceanarium i egzotarium.Teraz tylko czekac na pogode ladna i w droge bo tam nam zajmie caly dzien.Ostatnio bylismy od 9 do 20 a i tak nie wszystko ogladnelismy bo nogi odpadaly.Teraz z tym fajnie ze urodzilo sie kilka malych zwierzatek min 3 lwiata,niedzwiadek, 2 osiolki,4 antylopy, sloniatko i dwie zyrafki no i podobno dowiezli wiecej rekinow i 2 plaszczki wiec bedzie mozna i je poogladac

Daga ja z Dojczlandii ale tylko do lutego.Mieszkalam tu 7 lat

reklama
Andzelika no mnie tez nieraz jakos tak smitno jak dziewczyny pisza o spotkaniach a ja nigdy nie mialam okazji sie z nikim spotkac bo nie dosc ze poza Pl to jeszcze na takim wygwizdowie ze chyba zaden Polak by na tym zadupiu nie zamieszkal

Jakiegos dola zalapalam i od samego ranca wzielam sie za porzadki coby nie myslec za duzo a zeby sobie poprawic humor zamowilam 8 ksiazek i misia malej corce a dla duzej odlozylam kase i w ktorys ladny weekend porwe je do zoo,oceanarium i egzotarium.Teraz tylko czekac na pogode ladna i w droge bo tam nam zajmie caly dzien.Ostatnio bylismy od 9 do 20 a i tak nie wszystko ogladnelismy bo nogi odpadaly.Teraz z tym fajnie ze urodzilo sie kilka malych zwierzatek min 3 lwiata,niedzwiadek, 2 osiolki,4 antylopy, sloniatko i dwie zyrafki no i podobno dowiezli wiecej rekinow i 2 plaszczki wiec bedzie mozna i je poogladac

Daga ja z Dojczlandii ale tylko do lutego.Mieszkalam tu 7 lat
I co wracasz na stałe do Polski? Szczerze powiem Wam, ja z całego serca podziwiam ludzi, którzy mieszkają za granicą. Ja bym nie mogła. Jestem za bardzo związana z rodziną.

Witaj Mamunia :)

Do góry