reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Dziewczyny, jutro zrobię z rana, to może będzie wyrazniejsza, zjechalam na weekend do domu, potem wracam na szkolenia w Polskę, ale chyba dotrwam jeszcze te dwa tygodnie w rozjazdach, dzieki za opinie :) w sumie to od pozytywnego testu owu minely ze 2 tygodnie, zaraz to sprawdzę, jestem w szoku dalej, póki nie zobaczę krwistych kresek to chyba do mnie nie dotrze [emoji14]
A i dzis w nocy snilo mi się ze jestem w ciąży ;)
Mówiłam że też mi się śniły testy pozytywne i niedługo potem okazało się że jestem w ciąży [emoji23][emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Hej dziewczyny, mało się odzywam bo mamy ogrom nauki, egzaminy... A i @ dalej się nie pojawia, poczekam jeszcze trochę może niedługo dostanę.
W ogóle co wejdę na forum to zamiast powiadomień, że ktoś o mnie wspomniał to dostaję od was negatywne oceny typu niezbyt mądre czy tam stare. :D Pewnie korzystacie w telefonie z przegądarki by pisać na forum i stąd te oceny bo nijak nie pasują do moich wypowiedzi. :D
Zobacz załącznik 835280
Zobacz załącznik 835281
Zobacz załącznik 835282
Jak coś ja nie jestem zła, tylko tak informuje, bo komuś innemu np. mogłoby zrobić się przykro. ;)

Mówcie mi szybko kto tutaj przez ostatnie 3 dni pochwalił się pozytywem! :) Nie mam czasu ogarnąć tych kilku stron. :(

Ze niby ja takie coś kliknęłam... O zgrozo ! Nigdy w życiu:) to przez przypadek widocznie bo siedzę tylko na telefonie. Bardzo bardzo przepraszam !

Hej dziewczyny, mało się odzywam bo mamy ogrom nauki, egzaminy... A i @ dalej się nie pojawia, poczekam jeszcze trochę może niedługo dostanę.
W ogóle co wejdę na forum to zamiast powiadomień, że ktoś o mnie wspomniał to dostaję od was negatywne oceny typu niezbyt mądre czy tam stare. :D Pewnie korzystacie w telefonie z przegądarki by pisać na forum i stąd te oceny bo nijak nie pasują do moich wypowiedzi. :D
Zobacz załącznik 835280
Zobacz załącznik 835281
Zobacz załącznik 835282
Jak coś ja nie jestem zła, tylko tak informuje, bo komuś innemu np. mogłoby zrobić się przykro. ;)

Mówcie mi szybko kto tutaj przez ostatnie 3 dni pochwalił się pozytywem! :) Nie mam czasu ogarnąć tych kilku stron. :(
a gdzie to się naciska niezbyt mądre czy stare...pewnie to jakaś pomyłka..ile już Ci się okres spóźnia?

c55f0dw4ay49a7ki.png

reklama
Do góry