tola_tola
Fanka BB :)
jeeee!!!gratulacje:****[emoji7][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeeee!!!gratulacje:****[emoji7][emoji7]
I właśnie to jest to u mnie też jakiś straszny wstręt do jedzenia ciężko określić nie no ja to juz chyba tu zwariowalam dziewczyny na tym forum :-) :-)Ty masz 21 dc, a ja 20 dc Próbowałam zjeść jajecznicę, nie umiem...
Czasami jeden raz a dobry wystarczy ! Bardzo!❤bardzo ci gratuluje bo kreska jest dobrze widoczna tzn nie musze sie wpatrywac bo wodac mysle ze to to. Kochana!!!Dziękuję, na razie ostrożnie, jesli inne testy wyjdą dodatnie to nawet nie mam terminu porodu z OM bo mi się owu przesunęła maskrycznie, ostatnia byla 18.11 w a seks byl tylko 1 raz dwa dni przed pozytywnym testem owu pod koniec grudnia
Jestem w szoku!
właśnie wcinam mandarynki, ale jakiś inny smak mająI właśnie to jest to u mnie też jakiś straszny wstręt do jedzenia ciężko określić nie no ja to juz chyba tu zwariowalam dziewczyny na tym forum :-) :-)
Ja widzę piękna kreskeczka [emoji8]A w ogóle to witam w przelocie i doradźcie mi dziewczyny, bo to mój dzisiejszy popołudniowy test
Ja i mąż widzimy ta druga kreskę, a Wy cos widzicie?
A Ty Kochana ile dpo?U mnie dopiero 21dc a ja od dnia owulacji (domniemanej przeze mnie )jakos czuje się dziwnie boli mnie dół brzucha raz po bokach raz po srodku czesem jest to uczucie jakby rozpierania w tych okolicach. ,wciąż chodze do wc bo boli mnie pecharz,i mam.dziwny posmak w ustach nie wiem jak to okreslic niektorzy mówią ze mają metaliczny smak a ja mam taki jakby bardziej kwaśny chociaż tez nie do końca ..bynajmniej dziwny nie pamietam bym tak kiedykolwiek miałam .. kto mnie zna wie że stronie bardzo od doszukiwania w sobie objawów ciąży tym bardziej tak wcześniej ale mnie to bardzo jakos zastanawia i jednocześnie martwi :-/