reklama
AniaS35
Fanka BB :)
U mnie.to skomplikowana.troszke sprawa mam.cykle.zwykle 28dni @@@'mialam.24.12 a owulacje to mialam chyba 13dcA Ty Kochana ile dpo?
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
wisienka94
Ahh no to już bliżej do testowanka niż dalej czy dopóki się nie spóźni to nie bedziesz testować?U mnie.to skomplikowana.troszke sprawa mam.cykle.zwykle 28dni @@@'mialam.24.12 a owulacje to mialam chyba 13dc
kobieta90
i tak w każdym cyklu?@kobieta90
U mnie libido po owulacji na wysokim poziomie
@AniaS35 i tak w każdym cyklu masz? 4 dni temu miałam owulację, jestem ciągle na Miovarinie, może to przez to?
wisienka94
@Jotka_Szczotka moją propozycją jest wykonanie bobotestu na nim zawsze wyrazniej widać także może jak jutro powtórzysz to będzie wyrazna krecha
@kobieta90
Raczej w każdym, zresztą w ogóle im jestem starsza tym to libido jakieś lepsze chyba sprawdza się powiedzenie, że kobieta jak wino
Raczej w każdym, zresztą w ogóle im jestem starsza tym to libido jakieś lepsze chyba sprawdza się powiedzenie, że kobieta jak wino
kobieta90
Jesteś ode mnie o rok starsza już jest wytłumaczenie na to@kobieta90
1
174974
Gość
No i witam się w 1dc.
Widać jak byk ! Gratulacje :*A w ogóle to witam w przelocie i doradźcie mi dziewczyny, bo to mój dzisiejszy popołudniowy test
Ja i mąż widzimy ta druga kreskę, a Wy cos widzicie?
reklama