reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
i tak w każdym cyklu?
@AniaS35 i tak w każdym cyklu masz? 4 dni temu miałam owulację, jestem ciągle na Miovarinie, może to przez to?
Ja to nie biore zadnych leków nie moerze temperatury nie robie testów wiec tylko skupiam sie na.wlasnych obserwacjach a ostatnio wlasnie bol jajnikow.zaczął sie 10dc a 13 -tego zauwazylam taki typowy plodny śluz dlatego pbstawiam ze owu byla.w.tych okolicach

Mówiłam że też mi się śniły testy pozytywne i niedługo potem okazało się że jestem w ciąży [emoji23][emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
O kurcze serio?mi tez sie jakies 4 dni temu śnił pozytywny test ciążowy :-D

A swoją drogą baby to wam powiem ze czegos nie rozumiem moja szwagiwrka"alkoholiczka"oswiadczyla godzine temu popojajac piwko ze jest w drugiej ciąży...w sylwetra pila tyle ze podobno do 3stycznia.trzezwiala i dalej sobie nie odmawia:szok:ja sie pytam o co ku...a chodzi?:oo2:
Pier......od przyszlego cyklu zamiast testów zaopatrzam się w Bolsa i jakies dobre wina :-D:-D

A swoją drogą baby to wam powiem ze czegos nie rozumiem moja szwagiwrka"alkoholiczka"oswiadczyla godzine temu popojajac piwko ze jest w drugiej ciąży...w sylwetra pila tyle ze podobno do 3stycznia.trzezwiala i dalej sobie nie odmawia:szok:ja sie pytam o co ku...a chodzi?:oo2:
Pier......od przyszlego cyklu zamiast testów zaopatrzam się w Bolsa i jakies dobre wina :-D:-D
Dla mnie to też niesprawiedliwe.. kobiety które dbają o siebie zajść w ciążę nie mogą, a taka... Ehhhh

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry