Mlodsza ma na imie Vivien a Twoja corcia?To prawie rok różnicy moja z 16.12.16. Jak ma na imię?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mlodsza ma na imie Vivien a Twoja corcia?To prawie rok różnicy moja z 16.12.16. Jak ma na imię?
EmilkaMlodsza ma na imie Vivien a Twoja corcia?
O widzisz to ja rok wczesniej w 2016 [emoji6]Ja mam córkę z lutego 2017
Nie uwierzysz ale moja pierwsza corcia miala byc Emily [emoji2]Emilka
Dokładnie, dzieci są różneMoja siostra ma synów bliźniaków. Przy zabijaniu kur , (mieszkamy na wsi i mamy gdzie hodować ) jeden pomagał babci. A drugi uciekał daleko i się bawił. Bał się zabitego kurczaka. W tym roku skończą 8 lat także to chyba zależy od malucha
Hehe [emoji16]. Ty chyba nie mieszkasz w Polsce tak? Chyba gdzieś przeoczyłam.Nie uwierzysz ale moja pierwsza corcia miala byc Emily [emoji2]
A może że często seksy to Cię trochę otarło? Podczas owulacji chyba też może być troszkę krwi? Mi się nigdy tak nie zdarzyło hmm
Nie.Ja od ponad 8 lat mieszkam w DeHehe [emoji16]. Ty chyba nie mieszkasz w Polsce tak? Chyba gdzieś przeoczyłam.
Mam tam rodzinę [emoji2]Nie.Ja od ponad 8 lat mieszkam w De
Wiecie co dziewczyny , taka dziwna sytuacja...
Pisałam wcześniej , że mam od końca @ tak wilgotno jak nigdy no i mój tż pilnuje QUOTE]O kurcze nie wiem, może faktycznie coś Cię obtarlo ja raz tak miałam ale to jak długo nic nie było i nagle tak dość ostro poszliśmy