reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
No właśnie mi też nie dlatego to dziwne , albo organizm nie nadąża bo na ogół tak często nie współżyliśmy a przy staraniu zwiększyliśmy , może dlatego ? No ale w sumie to nie bezpośrednio po QUOTE]

Może to krwawienie okołoowulacyjne, może ci się owulacja przesunęła.

A mnie kurcze ten jajnik boli dzwonilam do gina i umówiłam się na 16 i luteina mam brać do wizyty jeśli starałam się o dziecko zobaczy co się dzieje jeśli będę w ciąży to pewnie będzie widać pecherzyk.

No właśnie mam takie wrażenie jakby się przesunęła , bo zwykle po @ to miałam sucho i dopiero około owu pojawiał się śluz a teraz miałam od razu po @ śluz....

Hej [emoji176] to czekamy na wieści jak po tym usg [emoji2] a jak się w ogóle czujesz? [emoji176] U mnie dziś jest 9tc+3 [emoji2]
Też u Ciebie szybko leci
Mnie czasami męczą wymioty i mdłości ogólnie sił nadal brak ale najważniejsze żeby fasola rosła zdrowa
Dla Was też dużo zdrówka

No właśnie mam takie wrażenie jakby się przesunęła , bo zwykle po @ to miałam sucho i dopiero około owu pojawiał się śluz a teraz miałam od razu po @ śluz....
Też tak miałam. Moja koleżanka miała dwie owulację w jednym cyklu i w obydwóch zaszła w ciąże pomiędzy dzieciakami było 10 dni różnicy w życiu płodowym, wiec i tak się zdarza [emoji2]

reklama
Do góry